Muntatge de Pedro García Aguado amb el fons de 'Supervivientes'
GENT

Pedro García Aguado aclareix si 'Supervivientes' li ha provocat alguna malaltia

Pedro García Aguado comparteix amb els seus seguidors el diagnòstic mèdic que ha rebut després de tornar d'Hondures

Pedro García Aguado, l'últim guanyador de Supervivientes, ja està descansant després de passar més de 100 dies a Hondures. Després de la gran celebració després de la victòria, ara li toca recuperar les forces i el temps al costat dels seus.

Una de les coses que ha fet només aterrar a Espanya ha estat acudir al metge per comprovar el seu estat de salut. Després de mesos passant gana i patint les inclemències del temps, Pedro ha volgut assegurar-se que aquestes dificultats no hagin afectat el seu organisme. Ell mateix ha donat l'última hora sobre la seva salut aclarint que Supervivientes no li ha ocasionat cap malaltia.

Captura de Pedro García Aguado després de salvar-se de l'expulsió a Supervivientes

Pedro García Aguado revela si ha emmalaltit després de participar en Supervivientes

Supervivientes és un reality extrem que posa els seus concursants en serioses dificultats tant mentals com físiques. Pedro García Aguado sap què és passar més de 100 dies patint tota mena de calamitats, lluitant amb les ganes de tirar la tovallola. El coach ha vist recompensats tots els seus esforços i el dimecres 19 de juny passat es va proclamar guanyador de l'edició

De tornada a Espanya, toca posar-se al dia i, sobretot, comprovar els efectes que ha tingut el concurs en la salut. Per això el primer que Pedro ha fet ha estat acudir al metge per a una revisió mèdica. Després de la revisió, García Aguado ha aclarit que Supervivientes no li ha ocasionat cap malaltia.

Imatge oficial de Pedro García Aguado a 'Supervivientes'

Pedro s'ha posat al capdavant de les xarxes socials i, des d'aquí, ha agraït als seus seguidors tot el suport rebut. També ha informat sobre la visita al metge, llançant un missatge de tranquil·litat. “Sembla que tot està bé”, confirmava després de rebre el diagnòstic mèdic i descartant que el concurs hagi afectat la seva salut.

Es tracta d'una bona notícia de què no tots els Supervivientes poden presumir. Alguns han patit les seqüeles de l'aïllament, i han necessitat temps per recuperar-se'n. No és el cas de Pedo García Aguado, que, malgrat estar molt més prim, ha confirmat que gaudeix de bona salut.

Pedro García Aguado i el seu gran canvi físic

Sembla que el passat com a waterpolista de Pedro García Aguado ha jugat a favor seu, afavorint que el seu físic hagi sabut bregar amb les adversitats. El waterpolo és un esport que requereix un gran esforç i resistència. I precisament, esforç i resistència és el que Pedro ha tingut durant aquests 100 dies de concurs.

“Això ha estat una experiència duríssima”, reconeixia. El canvi físic ha estat un dels que més ha impactat. “Mare meva, semblo un orfe”, deia només mirar-se per primera vegada al mirall, “quin cos ruïnós, hauré perdut 20 quilos”, afegia.

Per això ha decidit acudir a un especialista perquè un expert li assegurés si l'impacte del concurs li havia fet malbé la salut. De fet, la gran majoria dels supervivents es fan una revisió en arribar a Espanya. Per no parlar de les visites que reben durant el concurs d'un metge d'urgències que viatja amb l'organització.

Un cop descartats possibles problemes, Pedro ha reprès les regnes de la seva vida. Encara li queden al davant dies d'adaptació, però, de moment, ja ha deixat la gana enrere. Pedro decidia aprofitar les seves primeres hores a Espanya anant-se'n a dinar amb Aurah Ruiz, amb qui va formar una bonica amistat a l'illa.

Tots dos han compartit el moment a les seves xarxes socials, deixant clar que pensen continuar sent amics fora del concurs. Aquesta nit, García Aguado acudirà a l'estrena de Supervivientes All Stars per explicar com ha viscut el seu concurs i com es troba després de la victòria.

➡️ Gent

Més notícies: