Muntatge de Kiko Gámez amb la mà a la barbeta amb Patricia Cerezo somrient i Ramón García mirant de banda
GENT

Patricia Cerezo i el seu xicot celebren una gran notícia molt lluny de Ramón García

Patricia Cerezo ha compartit una cosa al costat de la seva parella actual que l'allunya encara més de Ramón García

Patricia Cerezo i Ramón García van prendre camins separats ja fa uns quants anys. La parella es va divorciar l'estiu del 2021 després de més de dues dècades junts. Ara, la col·laboradora de ¡De Viernes!, ha donat una informació de la seva actual parella que l'allunya encara més del seu ex.

"Perquè amb tu tot és millor. Perquè l'amor no fa mal", començava escrivint la Patricia Cerezo al seu perfil d'Instagram.

"Perquè ets la meva vida. Felicitats Kiko Gámez. Vull celebrar la vida sempre amb tu", eren les paraules amb què la periodista felicitava el seu company de vida des de fa gairebé tres anys.

Patricia Cerezo i la seva parella comparteixen feliços la notícia més esperada

Una felicitació que evidencia l'excel·lent moment personal pel qual travessa amb la seva parella actual, el Kiko Gámez. En l'àmbit professional, la Patricia Cerezo s'ha fet un lloc a les tertúlies de televisió. La madrilenya defensa el seu dret a ser reconeguda per la seva feina més enllà del seu passat sentimental.

Si bé és cert que manté una bona relació amb el Ramón García, pare de les seves filles, la Patricia està molt cansada de veure el seu nom sempre al costat del del seu ex. Una circumstància que ella mateixa s'ha encarregat de destacar més d'una vegada.

Muntatge amb Patricia Cerezo i Ramón García

La tertuliana es va mostrar molt molesta amb cert titular fa alguns mesos. "La persona després del 'renèixer' de la Patricia Cerezo, ex del Ramón García: el seu xicot enginyer", es podia llegir. Una informació que a més assegurava que, després de la separació del presentador del Grand Prix, la Patricia es mou “com peix als platós de televisió”.

La col·laboradora no ocultava el seu descontentament després de llegir les afirmacions de l'article esmentat: "Estic fins al monyo. Ja és poc això de periodista, soc l'ex de i ara la parella de l'enginyer. Què em queda ja?, tinc més títols que Tamara Falcó", es queixava.

Patricia vol ser ella mateixa sense que se l'associï amb Ramón García

La Patricia i el Kiko Gámez, director global d'e-commerce, màrqueting i tecnologia del grup Telefónica, de moment no han fet el pas de viure junts. Ella mateixa explicava els motius a una entrevista.

"Encara no, a poc a poc. Estic feliç i tot arribarà", afirmava, donant a entendre que cap dels dos no té pressa a fer el pas de la convivència. Tots dos estan bolcats a les seves respectives professions i són capaços de trobar moments per gaudir de temps de qualitat junts.

Primer plànol de Ramón García amb cara seriosa al carrer

El Ramon García, per la seva banda, va explicar a finals de l'any passat que la separació va ser per a ell un moment molt complicat a la seva vida. "Em vaig casar amb 35 anys quan pensava que em quedaria solter i no tindria fills i al final mira...", revelava en una entrevista.

El comunicador basc i la seva ex van mantenir en secret la separació durant diversos mesos. Fins i tot tenien la sentència de divorci quan la notícia va saltar als mitjans. Una discreció que està a la línia de l'hermetisme que el Ramón García manté amb la seva vida privada.

Amb tot, l'exparella té una bona relació i han estat fotografiats junts després de fer-se pública la ruptura. Una separació "amable" entre dues persones que "se segueixen estimant molt", tal com va assegurar el comunicador. N'és una prova la celebració de la majoria d'edat de la Natàlia, la filla gran de tots dos, que es va celebrar amb tots els luxes juntament amb amics i familiars.

Queda per saber si el Ramón García ja coneix la parella de la Patricia. És de suposar que, a hores d'ara, el basc s'alegri de la felicitat de la seva exdona amb la seva nova parella.

➡️ Gent

Més notícies: