Muntatge de fotos de primer pla de Ramón García i la seva exparella, Patricia Cerezo, tots dos amb rostre mig somrient
GENT

Ramón García dóna una dada sobre el seu divorci de Patricia Cerezo que pocs coneixien

Ramón García ha parlat més clar que mai de la seva separació de Patricia Cerezo, la mare de les seves filles

Ramón García i Patricia Cerezo es van divorciar l'estiu del 2021, però mantenen una bonica relació. Feia 24 anys que estaven junts i consideren que val la pena fer un esforç i continuar sent amics. Per això ha sorprès tant l'última dada que ha donat Ramón, que s'ha sincerat sobre el procés que va viure en separar-se de Patricia.

Només falta una setmana perquè Ramón García torni a la Porta del Sol disposat a donar les Campanades 2023. Abans ha donat una entrevista a Plan General, el programa de La 2 i ha explicat com va ser la seva separació de Patricia Cerezo. Ha donat una dada que només coneixien els seus més íntims perquè sempre ha portat aquest aspecte a la més estricta intimitat.

"En un divorci es pateix molt i la sensació que et queda és de fracàs. Es passa molt malament i jo, a més, per a aquestes coses sóc molt sentimental i no ho vaig portar bé", ha revelat. És la primera vegada que parla tan clar al respecte perquè altres vegades ha intentat evitar el tema.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer
Ramon García ha estat molt enamorat | GTRES

El Ramon té dues filles amb Patricia i insisteix que el seu entorn li va recolzar molt. El problema és que va haver de deixar enrere una relació que semblava idíl·lica, per això li va costar tant de tirar endavant.

"Costa sortir-ne i aprendre a viure d'una altra manera. Segueixes el teu dia a dia, tenint dues filles meravelloses en comú i sobre això vas construint", ha explicat a Plan General.

Ramon García se sincera sobre la seva situació sentimental

Ramon sempre ha guardat les distàncies, aquesta és la raó per la qual gairebé ningú no coneixia la dada que ha donat: el seu estat d'ànim després del divorci. A hores d'ara continua sent amic de Patricia Cerezo i tot fa pensar que la periodista no sé sentirà molesta després d'aquestes declaracions.

Patricia Cerezo ha trobat l'amor, però el seu exmarit encara continua solter, encara que no perd l'esperança. Segons explica, quan va conèixer la mare de les seves filles pensava que l'amor mai no arribaria a la porta.

Muntatge amb Patricia Cerezo i Ramón García
Ramon García ha parlat del seu divorci | España Diario

"Jo em vaig casar amb 35 anys quan pensava que em quedaria solter i no tindria fills i al final mira", comença dient. "Sóc un home que inverteix molt de temps en la meva feina i les meves filles", matisa.

El presentador reconeix que ara té altres prioritats, però no ha tancat la porta a l'amor.