Muntatge de Mario Vaquerizo i Vicky Martín Berrocal asseguts parlant i una imatge d'ella amb Enrique Solís

GENT

Vicky Martín Berrocal va mentir a Mario Vaquerizo: unes imatges revelen el seu secret

Unes fotos compromeses de Vicky Martín Berrocal destapen la mentida que va explicar a Mario Vaquerizo a la seva última entrevista

Mario Vaquerizo ha estat l'últim convidat de A solas con Vicky, el pòdcast de Vicky Martín Berrocal on xerra amb els seus convidats. Aquesta vegada ha volgut comptar amb la companyia del cantant de les Nancys Rubias per parlar de l'amor, dels diners i de la seva vida.

Es va tractar d'una xerrada molt amena i distesa on era evident la bona relació que hi ha entre ells. Cal recordar que Mario i Vicky són amics des de fa anys, fins i tot Vaquerizo va ser mànager de la dissenyadora en el passat. Tanmateix, aquesta confiança no ha impedit a Berrocal mentir al seu amic quan aquest li ha preguntat sobre la seva vida amorosa actual.

La mentida que Vicky Martín Berrocal va explicar a Mario Vaquerizo: li va dir que no tenia xicot

Vicky Martín Berrocal està d'actualitat després dels rumors que apunten a una relació sentimental amb Enrique Solís. La dissenyadora no s'hi ha pronunciat ni tampoc el seu exmarit, Manuel Díaz, quan va ser preguntat sobre la situació sentimental de Vicky.

Enmig d'aquests rumors, l'andalusa ha volgut comptar amb Mario Vaquerizo al seu darrer pòdcast. L'entrevista va tenir lloc el dimarts 12 de març, justament abans que ¡Hola! desmuntés la versió de Berrocal.

Mario Vaquerizo assegut en un sofà blanc amb samarreta verda i pantalons vermells
Vicky va dir a Mario que no tenia xicot | YouTube, Podium Podcast

I és que durant la xerrada amb el marit d'Alaska, Vicky no va ser del tot sincera amb qui considera el seu gran amic. L'entrevista es va desenvolupar en un ambient de confiança i van conversar sobre temes transcendentals com ara els diners, la pèrdua d'un familiar i l'amor.

Precisament va ser en aquesta última qüestió on Berrocal va explicar una mentida a Mario quan li va dir que no tenia xicot. Després de les especulacions sobre la seva relació amb Solís, l'empresària va afirmar a l'entrevista no tenir parella.

El que ella desconeixia era que, hores després, la revista ¡Hola! destaparia que Vicky va mentir a Vaquerizo quan li va dir que no tenia xicot. Unes imatges publicades en exclusiva per l'esmentada publicació demostren que entre Berrocal i Solís sí que hi ha una relació sentimental.

Les imatges que demostren el secret que Vicky Martín Berrocal va ocultar a Mario Vaquerizo

Dos anys després que Vicky trenqués amb l'empresari Joao Viegas Soares, la dissenyadora ha tornat a trobar l'amor. Els primers rumors que apuntaven a una relació amb Solís van sortir fa unes setmanes després de ser vistos passejant junts per Madrid.

Tot i aquestes primeres imatges, la socialité va evitar confirmar el seu festeig i va guardar silenci sobre la seva vida sentimental. Ara, no només n'ha parlat, sinó que negava a Mario Vaquerizo haver refet la seva vida.

Muntatge de Vicky Martín Berrocal somrient amb una blazer blanca i Enrique Solís somrient amb una camisa blava
Es confirma que Vicky Martín i Enrique Solís són parella | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Una mentida que ha tingut poc de recorregut i que hores després es descobria el secret que Vicky havia amagat a Mario. L'andalusa i Solís van ser fotografiats en actitud afectuosa mentre esperaven a l'aeroport per posar rumb a Roma.

El viatge va tenir lloc el cap de setmana passat amb motiu del 51è aniversari de Vicky i l'andalusa va compartir imatges d'aquest viatge. En cap surt Enrique, però, gràcies a la revista, s'ha descobert que van estar junts gaudint d'una escapada romàntica.

Post de Hola! a Instagram amb la portada del 13 de març de 2024
La revista '¡Hola!' destapa el secret de Vicky Martín | Instagram, holacom

I no només això, sinó que no van deixar d'intercanviar gestos i mirades afectuoses mentre visitaven els llocs més emblemàtics de la Ciutat Eterna. Agafats de la mà, han gaudit de passejades i sopars romàntics aliens als objectius dels paparazzis.

Abans de posar rumb a Espanya, Vicky i Enrique es fonien en un apassionat petó de pel·lícula amb què confirmaven el seu idil·li. Resulta evident que la dissenyadora està molt enamorada de Solís i que els seus intents d'amagar el secret han estat en va.

➡️ Gent

Més notícies: