Primer pla de Patricia Cerezo mirant a càmera
GENT

Patricia Cerezo: què està fent mentre Ramón García triomfa a 'Grand Prix'

Patricia Cerezo aprofita intensament l'estiu

Patricia Cerezo fa dos anys que està separada del que va ser el seu marit durant més de dues dècades, Ramón García. Des de llavors, han pres camins separats, tot i que continuen mantenint bona relació per les filles que tenen en comú. Així, mentre ell està triomfant aquest estiu amb Grand Prix, ella està vivint intensament aquests mesos estivals.

Patricia ha estat enxampada ara gaudint dels seus dies de descans i, a més, amb la millor companyia. Per això ha quedat clar que es troba en un moment molt feliç.

Patricia Cerezo: el que fa mentre Ramón García arrasa a la televisió

Patricia Cerezo sap que Ramón està encantat amb l'èxit que ha suposat el retorn a la televisió de Grand Prix. Un ex al qual ella li va comunicar recentment que començaria a treballar a la petita pantalla. Exactament està exercint com a col·laboradora d'espais tals com Así es la vida i En boca de todos.

No obstant, no tot està sent feina per a ella aquest estiu. Bona mostra d'això és que ara ha estat enxampada per la premsa gaudint al màxim durant els seus dies de descans. Els ha aprofitat per fer una escapada molt ben acompanyada.

Muntatge amb Patricia Cerezo i Ramón García

La revista Diez Minutos és la que ha publicat unes imatges que han pres a Patricia durant els seus dies de descans. En concret, ha estat fotografiada a una platja de Cadis gaudint del mar i del bon temps. I és que no tot serà treballar, també cal descansar i gaudir dels petits plaers de la vida.

Pel que sembla, Cerezo s'ha traslladat fins a terres gaditanes amb les dues filles i l'endemà se'ls ha sumat una persona més al pla. Ni més ni menys que el seu xicot, Kiko Gámez, amb qui ha fet passejades per la riba en pla romàntic, agafats de la mà. D'aquesta manera han demostrat que tenen una relació ja consolidada i que estan molt enamorats.

Així mateix, la publicació sobre Patricia ha vingut a deixar de manifest que es cuida molt als 51 anys i continua presumint de silueta estilitzada.

Les fotos de Patricia Cerezo a la platja amb el seu xicot no han passat desapercebudes per a molts internautes. Tant és així que molts no han dubtat a comentar-les. I la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos.

D'una banda, hi ha els que han deixat missatges positius destacant-ne la figura o felicitant-la per la vida actual que porta. Un exemple n'és aquest tuit: “Quin canvi, millor, clar”.

De l'altra, també n'hi ha que l'han criticat obertament per diferents motius. Ho han fet amb comentaris com “si no fos per Ramontxu aquesta no la coneixen ni a casa seva a l'hora de dinar”.

Kiko Gámez i Patricia Cerezo a la presentació del llibre de María Zurita

Patricia Cerezo també ha viscut un moment complicat aquest estiu

Això sí, Patricia Cerezo aquests dies també ha tingut el seu moment trist, perquè es complien cinc anys de la mort del seu pare. Un aniversari molt dolorós que l'ha portat a publicar-ne una foto a les xarxes. I juntament amb la mateixa ha escrit: “Avui m'he aixecat recordant aquest maleït 16 d'agost del 2018”.

“Quina por passem, quina tristesa més gran, quant de dolor, quin esquinçament pensar en el 'ja mai més'. Mai més t'abraçaria, mai més em trucaries per telèfon, mai més tornaria a escoltar el teu riure tan contagiós. Però, amb el temps, s'aprèn a viure d'una altra manera”.

A això ha afegit: “A parlar amb tu amb el cor, a imaginar el que m'aconsellaries, a tancar els ulls i a escoltar el teu riure, i ho aconsegueixo, papi. Sempre ets amb mi, no te n'has anat ni te n'aniràs mai. T'estimo i et trobo a faltar tant o més que fa cinc anys”.

➡️ Gent

Més notícies: