Primer pla de Ramón García, amb ulls emocionats i somrient, mirant a la càmera
GENT

Ramón García i Patricia Cerezo: com va ser la seva història i per què van decidir separar-se

Ramon García i la periodista van posar fi al seu matrimoni l'any 2021

Tant Ramón García com Patricia Cerezo han parlat, diverses vegades, sobre el seu divorci. I és que, malgrat que la seva història d'amor va estar plena de records bonics, hi va haver una cosa que va acabar trencant el seu matrimoni.

El 2021, aquests dos coneguts personatges de la premsa social espanyola van anunciar el final de la seva relació, després de més de 25 anys junts i dues filles en comú.

No obstant això, i malgrat l'afecte que tots dos es tenien, la pressió a què estaven sotmesos per la fama de Ramón García va aconseguir fer efecte en la seva vida conjugal. Però tot apunta que aquest no va ser l'únic motiu de la seva ruptura.

Durant els anys que va durar el seu matrimoni, Patricia Cerezo va haver de bregar amb una complicada situació. I és que, a conseqüència de la gran popularitat del seu marit, sempre li va acompanyar el qualificatiu de “dona de…”.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer

Cosa que, segons va revelar l'exdona de Ramón García, el passat 2 d'agost, no li agradava gaire. Per això, durant la seva entrevista amb el mitjà digital Egos, va ser molt clara sobre això.

El motiu pel qual Ramón García i Patricia Cerezo van decidir separar-se

L'exdona de Ramón García es va sincerar com mai durant la seva entrevista per a la secció de societat de La Razón. I és que, durant aquesta exclusiva, Patricia no va tenir cap problema a desvelar què és el que va acabar per trencar el seu matrimoni amb el presentador.

Durant la relació, la periodista sempre s'havia sentit eclipsada per la fama del seu exmarit. Tant és així que va decidir deixar de banda la seva carrera professional per centrar-se en la seva família.

Però, després de signar el seu divorci amb Ramón García, la comunicadora no va trigar a reprendre les funcions dins dels mitjans de comunicació. Patricia Cerezo no només va tornar a la televisió com a col·laboradora de diversos programes, sinó que, a més, va obrir la seva pròpia agència de comunicació.

“Em sento feliç, agraïda i molt orgullosa de la meva feina a la televisió i de poder desenvolupar la meva professió”. Una situació que li ha tornat la independència que tant desitjava.

Primer pla de Patricia Cerezo mirant a càmera

A més, després d'assegurar que, per fi, havia pogut deixar enrere el “sambenito” de “consort de”, l'ex de Ramon García va deixar clar que no mira “endarrere ni per agafar impuls”.

“No m'agradava gens aquest qualificatiu. Això sí, estic orgullosa d'haver dedicat tants anys a les meves filles, però potser hauria d'haver començat a treballar abans. Per això els hi inculco que siguin independents, responsables i que segueixin el seu camí sense renunciar a res”.

Tot i això, i malgrat aquesta delicada situació, Patricia Cerezo va voler deixar molt clar que segueix mantenint una molt bona relació amb Ramón García.

L'harmonia entre nosaltres és més que evident. Que una parella trenqui no vol dir que s'hagi de portar malament. “L'afecte i els llaços familiars perduren i sempre tindré paraules bones per a ell”, va assegurar durant la seva entrevista per a Egos.

Per la seva banda, Ramón García també va voler aclarir tots els dubtes que s'havien generat després del divorci amb Patricia. Per això, durant una de les seves intervencions públiques, no va tenir objeccions en parlar sobre el desgast del seu matrimoni.

Ramón García assenyalant amb el dit a càmera al costat de la vaquilla d'El Grand Prix

“Patricia i jo tenim una bona relació. Ens separem de mutu acord fa uns mesos i tenim sentència ferma de divorci”, va assegurar fa un temps. “Les nostres filles ho han entès i seguirem compartint les nostres vides amb elles, ens veuran junts celebrant allò que calgui celebrar”.

Ara, tal com hem pogut veure, tots dos han aconseguit superar aquest sotrac, encara que de maneres molt diferents. I és que, mentre que Ramón García s'ha centrat de ple en la tasca dins de la petita pantalla, Patricia Cerezo ha tornat a trobar l'amor.

Avui dia, la periodista comparteix la seva vida amb Kiko Gámez, empresari i director de la companyia de telefonia, Tuenti. Una història d'amor que, segons sembla, va vent en popa. I en són una prova les últimes declaracions públiques de la televisiva.

Aquest dimecres, 20 de setembre, durant un important esdeveniment social, l'ex de Ramon García ha assegurat que no li faria res tornar a casar-se. “Passar per l'altar, no, perquè ja m'he casat per l'església, però tornar-me a casar sí”.

➡️ Gent

Més notícies: