Primer pla de Patricia Cerezo molt somrient durant el photocall de l'Universal Music Festival a Madrid
GENT

Patricia Cerezo, exdona de Ramón García, revela si vol tornar a casar-se

Patricia Cerezo parla sobre els seus plans de futur amb la seva parella actual

Patricia Cerezo ha revelat durant la celebració d'un nou esdeveniment social si està disposada a tornar a passar per l'altar. Una cosa gens desgavellada, ja que, després del divorci de Ramón García, va començar una bonica història d'amor amb l'empresari Kiko Gámez.

El 2021, i després de gairebé 25 anys de matrimoni, aquests dos coneguts personatges de la premsa social espanyola van posar fi a la seva relació. Una situació que tots dos han superat de manera totalment diferent.

Primer pla de Patricia Cerezo mirant a càmera

I és que, mentre que Patricia Cerezo aviat va trobar l'amor als braços del director de Tuenti, el presentador s'ha bolcat de ple a la seva feina. I prova d'això ha estat el rotund èxit que ha aconseguit el Grand Prix després de 18 anys fora de la pantalla petita.

Aquest dimecres, 20 de setembre, la col·laboradora de televisió ha reaparegut en un nou esdeveniment social. Moment que les càmeres de GTRES han aprofitat per fer-li una pregunta íntima: “Tornaries a casar-te?”.

Patricia Cerezo confessa si tornarà a casar-se

Durant el 'photocall' de l'esdeveniment, Patricia Cerezo no ha tingut cap problema a confessar en quin punt es troba la seva actual relació sentimental. “Molt bé, molt contenta, molt tranquil·la i molt feliç. I bé, a velocitat de creuer, però cada dia millor”, ha confirmat, amb un somriure a la cara.

Després d'assegurar que en el terreny personal no pot estar millor, no ha tingut objeccions a assegurar que podria estar passant per un dels millors moments de la seva vida.

“Diria que em trobo en “tant de bo em quedi com estic”. Jo sempre espero que, si més no, em mantingui[en aquesta situació]i espero gaudir del viatge”.

Després d'aquesta evident declaració d'intencions, la reportera d'aquesta agència de notícies ha volgut saber què destacaria Patricia Cerezo de la seva parella sentimental actual.

Imatge de Patricia Cerezo amb Kiko Gámez, tots dos feliços, gaudint de les seves vacances a Malibú

Tal com ella mateixa ha confessat, Kiko Gámez és una persona molt “divertida, sana i romàntica”. Però sens dubte, allò que més destacaria ella de la seva personalitat és la seva “generositat”.

"Pensa en mi abans que en ell en tot", ha puntualitzat Patricia Cerezo, abans de respondre a la gran pregunta: "Tornaries a casar-te?". I és que, després de dos anys de relació, no seria gens desgavellat que la parella fes aquest important pas en la seva relació.

El que sí que ha deixat molt clar és que no tornaria a passar per l'altar: “Passar per l'altar, no, perquè ja m'he casat per l'església, però tornar a casar-me, sí. En veritat, és un compromís i jo, sens dubte, compromesa amb la meva relació estic”.

Patricia Cerezo també s'ha pronunciat sobre altres temes familiars

A més, Patricia Cerezo també ha volgut parlar sobre la relació que manté Kiko Gámez amb les seves dues filles, Natalia i Verónica. I és que, encara que prefereix no entrar en aquest tipus d'assumptes, ha assegurat que entre ells hi ha “respecte i afecte”.

Abans de posar fi a la petita entrevista per a GTRES, l'empresària no ha volgut deixar passar l'ocasió per parlar sobre l'èxit televisiu del seu exmarit.

“Li ha anat molt bé, ha estat un estiu fantàstic. La veritat és que el Grand Prix és un gran programa i havia de tornar-hi”, ha assegurat Patricia Cerezo, molt contenta pel pare de les seves filles. "Crec que ha tornat per quedar-se", ha puntualitzat tot seguit.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer

Pel que fa a Ramón García, la reportera d'aquesta agència de notícies ha volgut saber com el veia després de la separació. "Està bé", ha confessat l'empresària, abans de pronunciar-se sobre l'actual situació sentimental del presentador.

Patricia Cerezo considera que el més important és estar bé amb u mateix. “Després pots tenir parella o pots no tenir-ne, però ell està tranquil, treballant i jo me n'alegro per ell”.

D'aquesta manera, la televisiva ha tornat a deixar al descobert la bona relació que manté amb Ramontxu malgrat el dolorós divorci.

➡️ Gent

Més notícies: