Primer plànol de Ramón García a la foto oficial del 'Grand Prix'

Ramón García: com és la seva relació actual amb Patricia Cerezo després del divorci

Ramon García i la seva exdona fa més de dos anys que estan separats

Ramón García i Patricia Cerezo van posar punt i final al seu matrimoni l'any 2021. Tot i això, dos anys després de sortir a la llum aquesta notícia, tot apunta que les seves vides han canviat de forma considerable.

Després de gairebé 25 anys com a marit i dona i dues filles en comú, aquest sòlid matrimoni va decidir separar els seus camins de forma definitiva. Cosa que va deixar el comunicador destrossat.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer
Ramón García i Patricia Cerezo van signar el 2021 els papers del divorci | GTRES

I, encara que la notícia va sortir a la llum a mitjans del 2021, la veritat és que Ramón García i la seva exdona feia uns quants mesos que estaven distanciats. "Ho hem portat amb molta discreció. Ens ha cridat l'atenció que la notícia saltés ara", va assegurar el basc en aquell moment.

Des de llavors tots els focus es van posar sobre aquesta coneguda parella. I és que, tal com hem pogut veure, tots dos ha aconseguit superar aquest cop de formes totalment diferents.

Mentre que Patricia Cerezo aviat va agafar les regnes de la seva vida, a Ramón García li ha costat molt més feina girar full.

Ara, i després de més de dos anys divorciats, ha sortit a la llum com és la relació que mantenen avui dia. "No som parella, però seguim sent una família".

Ramón García i Patricia Cerezo, units malgrat el seu divorci

Des del primer moment, tant Ramón García com Patricia Cerezo han assegurat que, malgrat el divorci, continuen sent una família. Tant és així que, en diverses ocasions, no han tingut cap problema a pronunciar-s'hi.

Fa uns quants mesos, l'empresària va assegurar davant les càmeres d'Europa Press que “A Ramón l'estimol molt”. "Amb ell està tot molt bé. Som amics i família, tenim una relació diària", va confessar, abans d'assegurar que "el respecte i l'afecte sempre estan entre nosaltres".

Per la seva banda, Ramón García ha reconegut diverses vegades que es porta molt bé amb la seva exdona, que li dóna suport i que s'alegra "de tant bo que li passi".

Ara, dos anys després d'anunciar públicament la ruptura, les vides d'aquests dos coneguts personatges de la premsa social són totalment diferents.

Després del divorci, aquesta col·laboradora de televisió ha posat en marxa la seva pròpia agència de comunicació. I és que, després de més de dues dècades sent 'la dona de', Cerezo ha aconseguit tirar endavant per ella mateixa.

A més, actualment, s'ha convertit en una de les tertulianes del nou espai de Telecinco, Así es la vida , presentat per Sandra Barneda.

Muntatge amb Patricia Cerezo i Ramón García
Les vides de Ramón García i Patricia Cerezo són completament diferents | España Diario

En el terreny del sentimental, a la televisiva no pot anar millor. I és que, segons va transcendir fa uns quants mesos, l'ex de Ramón García ha aconseguit refer la seva vida amb l'empresari Kiko Gámez.

"Té el mateix concepte de família que tinc jo. Té una família meravellosa que des del primer minut m'han acceptat com una més. A la meva ha passat el mateix", va confessar davant els mitjans de comunicació.

Tot i això, Ramón García ha optat per portar una vida més hermètica. Tot i que en el terreny laboral no li pot anar millor, encara no ha aconseguit deixar la solteria. Cosa que no el preocupa gens.

A més, i per si això fos poc, només uns mesos després de sortir a la llum el seu divorci, el presentador va rebre un cop dur: la mort de la seva mare.

Ramón García celebra el seu reeixit retorn a TVE

Ramón García s'ha convertit en el centre de totes les mirades després d'emetre's l'esperada estrena d' El Grand Prix . I és que, 18 anys després que el programa desaparegués de la televisió, ha tornat amb més força que mai.

Encara que al principi es va estudiar la possibilitat que Ibai Llanos ressuscités aquest format a través de Twitch , finalment ha tornat a La1, la cadena que el va veure néixer.

Wilbur, Cristinini, Michelle Calvó y Ramón García posant a la roda de premsa de El Grand Prix
Ramón García torna a TVE amb magnificència | RTVE

Tot i això, i malgrat portar gairebé dues dècades fora de la graella de TVE, Ramón García i El Grand Prix han aconseguit el que semblava impensable.

I és que, després de l'emissió del primer programa, han aconseguit posicionar-se com el més vist de la nit, anotant un sorprenent i merescut 26,1% de share (2.572.000 espectadors).

Com s'esperava, Ramón García no ha trigat a pronunciar-se a través de les xarxes socials. "Moltes gràcies a tothom de cor, en nom de l'equip de Grand Prix. Ens queda tot un estiu per compartir".