Primer pla de Luís Rollán posant somrient amb una americana rosa a la premiere de 'Cristo y Rey'
GENT

La vida de Luis Rollán fora de càmeres: el seu exmarit i per què es van separar

Luis Rollán va trencar amb Alejo Pascual fa quatre anys

Luis Rollán és un dels col·laboradors més coneguts de Telecinco. I és que fa molts anys que treballa en diferents programes de la cadena. Programes on comenta els temes més interessants de la premsa del cor.

De Luis Rollán, malgrat la seva fama, en sabem molt poc quant a l'àmbit privat. Coneixem que té amistat amb la família Bollo, que en va tenir amb Isabel Pantoja i també que es va separar fa quatre anys. Sí, el 2019 va trencar el seu matrimoni amb Alejo Pascual.

Per què Luis i el seu marit van agafar camins separats? T'ho expliquem a continuació.

Plànol curt de Luis Rollán, amb cara seriosa, assegut en un plató de Telecinco
Luis Rollán és un dels col·laboradors més coneguts de Telecinco | Mediaset

Luis Rollán: la seva història d'amor amb boda polèmica inclosa

Luis Rollán no sol parlar de la seva faceta personal. Almenys, de la més íntima, perquè sí que ha tret sempre la cara per les seves amigues, especialment per Isabel Pantoja.

Tanmateix, tampoc no és que l'hagi amagada per sobre de tot. Per això vam saber que el 2010 va començar a sortir amb Alejo, pel qual va sentir una vertadera fiblada. De fet, només un any més tard, el 18 de juny de 2011, van decidir contraure matrimoni a Alella (Barcelona).

Luís Rollán amb el seu marit, Alejo Pascual, el dia del casament
Luis Rollán es va casar molt enamorat del seu noi | Europa Press

La boda del col·laborador i del seu noi va ser una autèntica reunió de famosos. Hia van acudir des d'Eva González fins a Ana Obregón passant per Belén Esteban, María Pineda o la mateixa Pantoja. Tots ells van voler donar suport a la parella el dia més feliç, en què es va mostrar molt enamorada.

Tot i que aquest enllaç es va entelar poc després quan a Sálvame es va explicar que Luis Rollán hauria venut l'exclusiva sense haver-ho comunicat als seus convidats. S'ha indicat que uns dies després apareixerien fotos d'aquelles celebritats en una revista, cosa que suposaria una traïció del sevillà als seus amics. És més, es va revelar que la 'tonadillera' estava molt enfadada amb ell per això.

Fotografia de Luís Rollán amb Isabel Pantoja, tots dos somrients
Luis Rollán va veure que la seva amistat amb Isabel es va posar a la corda fluixa | Redes sociales

El sevillà no va dubtar a parlar públicament i desmentir la informació del tot. Això sí, dies després van aparèixer a la revista ¡Hola! diverses imatges de la cantant ballant a aquesta boda. Una situació davant la qual el col·laborador va afirmar: “La sorpresa me la vaig emportar quan van dir que volien incloure unes fotografies a l'esmentat mitjà”.

"Jo no he vist les imatges, ni he fet la selecció ni tampoc he cobrat l'exclusiva". Tot i això, l'ombra de la traïció ja era sobre la taula. Mai no es va poder demostrar, però el dubte sempre hi va quedar.

Luis Rollán s'acaba separant de la seva parella

Luis Rollán es mostrava sempre molt feliç al costat del noi i presumia a les xarxes de la història d'amor que tenien. Tanmateix, vuit anys després d'iniciar el seu idil·li, va començar a circular el rumor que s'havien separat. Tot perquè feia molt de temps que no se'ls veia junts.

Davant les xerrameques constants, el 2019, ell va decidir parlar clar i net. Ho va fer al plató de Viva la vida, on treballava en aquell moment: “Primer hi va haver una separació física per temes laborals. Vam estar un a Barcelona i l'altre a Marbella”.

“Després, amb el temps, va venir la separació. Ha estat una decisió de tots dos i presa des de l'amor, el respecte i l'afecte. Les relacions giren i s'adapten i arriba un moment en què arriba el desgast dels anys, voler fer altres coses o estar en ciutats diferents”.

Luis Rollán també va voler exposar que aquestes havien estat les causes de la ruptura i no l'existència de terceres persones. Per això, va incidir a destacar que “en la meva relació, des del principi, hem tingut clares les normes. Hem estat molt honestos sempre l'un amb l'altre”.

“El que tinc clar és que ha estat i serà la persona més important de la meva vida”.