Primer pla de Patricia Cerezo mirant a càmera
GENT

Kiko Gámez, nuvi de Patricia Cerezo: els secrets que gairebé ningú coneix

Kiko Gámez sempre ha intentat passar desapercebut per als mitjans de comunicació

Patricia Cerezo està passant per una de les millors etapes de la seva vida. I és que, després del divorci de Ramón García, l'empresària ha tornat a creure en l'amor gràcies a la seva parella actual, Kiko Gámez.

El 2021, aquesta mediàtica parella va deixar tothom sense paraules en anunciar el seu divorci després de gairebé 25 anys de relació i dues filles en comú.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer

Des de llavors, Patricia Cerezo i el presentador del Grand Prix han aconseguit refer les seves vides, encara que de manera diferent. I és que, mentre que el basc s'ha centrat de ple en la carrera professional, la seva exdona ha tornat a trobar l'amor.

Després d'anunciar el final del seu matrimoni, l'empresària no va tenir cap problema a pronunciar-s'hi. "Estic ben acompanyada, estic tranquil·la i estic feliç. La paraula tranquil·litat i serenitat em defineix força", va assegurar durant la presentació del llibre de Nicolás Vallejo-Nágera.

A més, aquell dia Patricia Cerezo també va descriure Kiko Gámez com "una excel·lent persona". "Jo l'adoro, és un professional fantàstic, un bon amic, un bon company".

Tot i això, i malgrat la repercussió mediàtica de la seva parella, aquest home ha optat per mantenir un perfil baix de cara als mitjans de comunicació.

Una decisió que ha provocat que, avui dia, l'actual parella de Patricia Cerezo sigui gairebé un desconegut per a la premsa social espanyola. Tot i això, i amb el retorn de l'empresària a la petita pantalla, han sortit a la llum algunes dades que gairebé ningú coneix sobre la vida de Kiko Gámez.

Tot el que no se sap sobre Kiko Gámez, l'actual xicot de Patricia Cerezo

Ja han passat més de dos anys des que es va fer oficial el divorci entre Patricia Cerezo i Ramón García. Tot i això, el que ningú es podia imaginar en aquell moment era que, només dos mesos després, la periodista anés a trobar l'amor amb Kiko Gámez Martínez.

Durant tot aquest temps, la nova il·lusió d'aquesta coneguda col·laboradora de comunicació ha estat en un discret segon pla. Fins ara.

I és que acaben de sortir a la llum algunes dades sobre la vida personal de Kiko Gámez. Tal com ha transcendit, aquest empresari, quatre anys més jove que Patricia Cerezo, resideix a l'exclusiva localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

Kiko Gámez i Patricia Cerezo a la presentació del llibre de María Zurita

Pel que fa a la seva carrera professional, cal descartar que aquest home de 48 anys és conegut al nostre país per ser director de l'empresa de telefonia Tuenti.

Dins d'aquesta companyia, Kiko Gámez exerceix les funcions de director de marca global i product màrqueting. Llocs que ha aconseguit assolir gràcies a la seva formació com a enginyer de Telecomunicacions.

Tot i això, la situació sentimental de Patricia Cerezo i la seva actual parella és pràcticament desconeguda. I és que, a conseqüència de la discreció de l'empresari, són poques les dades que han transcendit sobre això.

La primera vegada que es van poder veure junts en societat va ser durant la celebració del 45 aniversari de Genoveva Casanova. Sigui com sigui, l'amor entre ells segueix tan fort com el primer dia.

Tant és així, que Kiko Gámez ja se sent un més dins de la família de Patricia Cerezo. I és que, segons ha transcendit, l'empresari ja ha tingut l'oportunitat de conèixer la Natàlia i la Verònica, les dues filles de la seva parella i el Ramon García.

Natalia García, la filla de Ramón García, posant amb la cara seriosa

Fa uns dies, la primogènita de l'exmatrimoni va fer 20 anys. Per això, la televisiva no va voler deixar passar l'ocasió per felicitar-la públicament a través de les xarxes socials.

"Fa 20 anys, es complia el meu somni de ser mare i, en aquell moment, vaig descobrir l'amor més pur. Estimada Natalia, estic tan orgullosa de tu, t'has convertit en una dona meravellosa. Estic feliç en veure tot allò que estàs aconseguint, amb el teu esforç, amb la teva feina, amb la teva il·lusió".

➡️ Gent

Més notícies: