Primer pla de Lydia Lozano asseguda al polígraf del programa 'Deluxe' mirant a càmera
GENT

El marit de Lydia Lozano: com és i per què mai no ha sortit a Telecinco

Charly, marit de Lydia Lozano, sempre ha volgut estar al marge de la tele

Lydia Lozano és probablement una de les figures més mítiques i conegudes de la televisió del nostre país. La periodista ha dedicat tota una vida als platós de televisió i és una peça fonamental de la crònica social i del cor. Tot i això, malgrat tots els anys que hi ha estat, sempre ha preferit mantenir la seva història d'amor amb el seu marit, Charly, en un segon pla lluny del públic.

Això sí, Lydia s'ha hagut d'enfrontar a més d'una tarda complicada a Sálvame quan encara estava en antena, on la seva relació amb Charly ha estat el tema principal. La relació sempre ha despertat moltes incògnites sobre com és el matrimoni i sobre la figura de Charly: Com és la relació de Lydia amb el seu marit? Per què prefereix no fer el salt als mitjans de comunicació?

Primer plànol de Lydia Lozano amb rostre molt seriós en 'Sálvame'

Lydia Lozano i Charly: una història de més de 25 anys d'amor

Tot i que sempre ha preferit no parlar gaire sobre la seva història d'amor amb Charly, Lydia sí que ens ha revelat en diverses ocasions com és el seu matrimoni. La periodista va confessar fins i tot la primera vegada que es van conèixer i com van saltar les espurnes entre ells.

A través d'uns amics, Lydia Lozano i Charly es van conèixer en un sopar i, des d'aquella mateixa nit, la periodista hi va veure alguna cosa. La seva personalitat aclaparadora i, sobretot, el seu gran sentit de l'humor va ser el que va aconseguir que la veterana periodista caigués rendida als seus braços.

Lydia Lozano amb el seu marit Charly passejant pel carrer amb ulleres de sol

La col·laboradora de televisió va revelar una de les primeres anècdotes que va viure amb ell. “Va explicar com feia els calamarsons en la seva tinta i ho va explicar d'una manera que em queien les llàgrimes, era divertit”, va confessar una tarda al plató de Sálvame.

Quan es van conèixer, Lydia Lozano estava en una relació que no passava pel seu millor moment. I l'acostament per part de Charly va ser el que va fer que la periodista acabés amb aquesta relació i es fixés en ell.

Lydia Lozano feliç sortint d'un restaurant de Madrid el 22 de desembre de 2022

Però qui és Charly? El marit de Lydia Lozano és un conegut arquitecte de gran èxit i prestigi i mai no ha necessitat res relacionat amb la televisió. Charly sempre s'ha mantingut en un segon pla i ha rebutjat per complet participar en aquest món.

Charly sap millor que ningú com gaudeix la seva dona de la televisió. Tot i això, també sap que és una arma de doble tall, i que Lydia ho ha arribat a passar realment malament. Per això, és clar que Charly no vol formar part dels mitjans de comunicació.

Lydia va revelar algunes intimitats sobre el seu matrimoni

En un recent pòdcast per a Mtmad, la periodista es confessava sobre algunes intimitats sobre el seu matrimoni. Abans d'estar amb Charly, Lydia reconeixia que havia tingut “un munt d'amants” i que “no et pots casar amb el primer que passa”.

Lydia i Charly es van casar el 22 de juny de 1990, i van celebrar les bodes de plata el 2015 en una celebració inspirada en Bali. A més, la periodista no té cap pudor de parlar sobre la intimitat de la seva vida sexual, reconeixia que, estant casada, “m'he enrotllat amb un altre”. Tot i que assegurava que es tractava de “rotllos, però no d'amants”.

➡️ Gent

Més notícies: