Primer plànol de Ramón García a la foto oficial del 'Grand Prix'
GENT

Ramón García aclareix si té un nou amor després de divorciar-se de Patricia Cerezo

Ramón García deixa clar si té ganes d'enamorar-se

Ramón García passa actualment un gran moment professional després de la tornada del 'Grand Prix', i és que ha aconseguit superar qualsevol expectativa i arrasar en audiències. No obstant això, personalment, sembla que el presentador té el cor completament tancat després del seu divorci de Patricia Cerezo.

Així, Ramon assegurava en una entrevista recent que no està obert a l'amor ni té ganes d'enamorar-se. "Tampoc s'està mal sol", comentava sobre això.

"Estic fenomenal. Adaptant-me a una nova etapa de la meva vida", reconeixia davant dels reporters. "La vida són etapes en tot, personalment, professionalment... De vegades estàs bé. Sempre s'ha de continuar endavant. En aquest aspecte tot en ordre", se sincerava.

Ramon García amb els braços oberts al quart programa d'El Grand Prix de l'estiu

I és que dos anys després de separar-se, Patricia sí que ha obtingut refer la seva vida i es mostra molt il·lusionada amb Kiko Gámez, un alt càrrec de Telefònica. Encara més, tampoc no descarta tornar a passar per l'altar.

Tot i la seva ruptura, tant Ramón García com la seva exdona sempre han defensat que això no implica que es portin malament. Tot al contrari. "Sempre tindré paraules bones per a Ramontxu", assegurava Cerezo.

Ramón García deixa clar si vol tornar a enamorar-se

De fet, la unitat familiar predomina abans de res i actualment les seves filles, Natalia i Verónica, són la seva major prioritat. Elles són el gran amor de la vida del presentador, i el seu suport més gran a l'hora d'afrontar qualsevol nou repte.

"Ara estic divorciat i tinc dues filles meravelloses que han crescut i ho han vist una mica", confessava Ramón. Encara més, elles van ser una de les grans raons per les quals finalment s'animava a presentar el 'Grand Prix'. "Perquè vegin el seu pare divertir-se fent això", assegurava.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer

Per part seva, Patricia sempre ha defensat que "l'harmonia entre nosaltres és més que evident". "L'afecte i els llaços familiars perduren i sempre tindré paraules bones per a ell", al·legava sobre això.

No és cap secret que a Cerezo no li va agradar mai ser 'dona de' ni viure a l'ombra del seu marit, Ramón García. I més tenint en compte que el presentador representa una de les figures més estimades de la televisió i del nostre país. Això, amb el pas del temps, els acabava passant factura.

➡️ Gent

Més notícies: