Muntatge amb Paloma Rocasolano amb unes arracades de perles, Felip VI amb una fèrula a la mà i Letizia saludant
GENT

Paloma Rocasolano ja no passa tant de temps amb Felip i Letícia per un motiu de pes

Sembla que la relació entre Paloma Rocasolano i Felip està trencada i el rei hauria decidit acabar amb els privilegis de la mare de Letícia

A Paloma Rocasolano, mare de la reina Letícia, sembla que se li ha acabat la carta blanca que tenia a La Zarzuela. Segons ha publicat En Blau, Felip i la seva sogra no travessen el seu millor moment i la paciència del rei s'ha esgotat.

Paloma es passejava per les estades de palau com una més gràcies al fet que sempre ha estat el suport més gran per a la seva filla. A conseqüència, va passar llargues temporades convivint amb ells i implicant-se en la cura de les netes. No obstant això, ara sembla que la infermera jubilada ja no podrà passar tant de temps amb Felip i Letícia.

Paloma Rocasolano s'allunya de Letícia després de trencar la seva relació amb Felip

Paloma Rocasolano representa per a Letícia el seu major suport i confident. Durant la pitjor època de la reina, no va dubtar a anar a La Zarzuela per brindar-li tot l'afecte que necessitava. De fet, durant la pandèmia, es va traslladar a palau per estar així més a prop de la seva filla i les seves netes.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil
Felip ja no s'emporta bé amb Paloma Rocasolano | e-noticies.cat, Europa Press

L'exdona de Jesús Ortiz va ser ben rebuda per Felip i la relació entre ells sempre va ser molt estreta. Ara bé, la seva allargada estada amb els monarques no va estar exempta de moments tensos, especialment amb la reina Sofia. L'emèrita no entenia per què la seva consogra s'encarregava de les cures de les seves netes sense deixar-li temps a ella per gaudir-ne.

A poc a poc, el fet que Paloma es passegés pel recinte com si es tractés de casa seva va començar a ser un problema. El personal a càrrec de Felip i Letícia tenien ordres de respectar-la per sobre de tot, malgrat el seu tracte qüestionable cap als empleats.

Una informació de què es va fer ressò En Blau i que ara ha ampliat amb la decisió que hauria pres el rei. Pel que sembla, sospitar que la seva sogra va encobrir la suposada infidelitat de Letícia ha perjudicat la seva relació.

Segons el mateix mitjà, Felip i Paloma no s'emporten bé arran de l'última polèmica que va posar el matrimoni reial contra les cordes. Això hauria portat el fill de Joan Carles I a prendre la determinació de restringir-li les visites. La relació entre gendre i sogra sembla estar trencada i només el temps dirà si la situació es pot revertir.

Paloma Rocasolano perd els seus privilegis gràcies a Felip

Paloma ha estat una constant a la vida de Felip i Letícia. Quan encara no tenia parella, va passar molt de temps compartint la vida dels actuals reis. Ara que està amb Marcus Blander, té un altre motiu amb què distreure's.

Tanmateix, això no li impedeix acudir a La Zarzuela quan li sembla i quedar-se a dormir com una més de la família reial. Un privilegi que li va ser concedit per ser mare de la reina i àvia de la futura hereva al tron.

Coloma Rocasolano seria asseguda tocant-se els dits amb un vestit de flors
Paloma Rocasolano té restringides les visites a La Zarzuela | GTRES

Gaudia d'un tracte preferent per sobre de la resta i l'exinfermera no va trigar a acostumar-s'hi. Paloma i Letícia són carn i ungla i comparteixen la mateixa manera de procedir i les mateixes directrius. De mica en mica, això va fer minvar la paciència de Felip i la reina Sofia.

En Blau sosté que la gota que va fer vessar-ho tot va ser la defensa que Rocasolano va fer de la seva filla després de l'aparició de Jaime del Burgo. Motiu que va provocar al rei una reacció amb què va posar fi als privilegis de la seva sogra.

S'ha acabat la carta blanca. Paloma ja no podrà entrar i sortir de La Zarzuela quan vulgui ni passar tant de temps amb ells. De la mateixa manera que Letícia va allunyar la família de Felip, aquest ha fet el mateix amb la seva família política.