Muntatge en primer pla de Manuela Velasco i Concha Velasco són ulleres negres somrient
GENT

Manuela Velasco reapareix amb un missatge sobre Concha Velasco que molts sospitaven

Manuela Velasco se sincera sobre com ha estat el seu primer Nadal sense la presència de Concha Velasco

Manuela Velasco reapareix públicament un mes i mig després de la mort de Concha Velasco per assistir a un nou esdeveniment social. Moment en què l'actriu ha aprofitat per compartir amb les càmeres d'Europa Press com han estat el primer Nadal sense la presència de la seva tieta.

El 2 de desembre passat, 'La Chica Yeyé' va morir als 84 anys a conseqüència d'una complicació respiratòria. En aquell moment, el fill de l'artista no va tenir cap problema per atendre tots els mitjans de comunicació.

Foto de l'actor José Sacristán abraçant el fill de Concha Velasco, Manuel Velasco, molt emocionat durant la capella ardent de l'actriu
Manuel Velasco va assegurar que aquest Nadal seria especialment dur per a ell i la seva família | Europa Press

Tant és així que el cosí de Manuela Velasco no va tenir objeccions a l'hora d'assegurar que aquest Nadal seria especialment dur per a ell i la seva família. "Estic en xoc, la baixada la patiré per Nadal", va confessar Manuel després d'acomiadar-se de la seva mare.

Ara, ha estat la neboda de Concha Velasco la que ha tornat a parlar sobre aquest delicat tema familiar. Aquest dilluns, 15 de gener, l'actriu ha reaparegut per assistir al primer concert de Stella Maris, el grup fictici de la sèrie La Mesías de Los Javis.

Moment en què Manuela Velasco ha aprofitat per llançar el missatge que tots esperaven relacionat amb la seva tieta. Tal com ha assegurat, aquestes festes han estat molt dures per l'absència de 'La Chica Yeyé'. Tant és així que “tenia moltes ganes que acabés”.

Manuela Velasco parla sobre el primer Nadal sense Concha Velasco: "Bàsicament, estem trobant a faltar"

Durant la seva reaparició pública, Manuela Velasco no ha tingut objeccions a assegurar davant dels mitjans que aquest Nadal ha estat especialment dur per a la seva família. I tot a conseqüència de la mort de la seva tieta, Concha Velasco.

Tal com ella mateixa ha confirmat, "estava desitjant que acabés Nadal". "Tinc la sensació que la taula és plena d'absències. Al final, a la meva família tampoc hem tingut després fills…", ha afegit a continuació.

Manuela Velasco somrient amb una jaqueta amb brillants
Manuela Velasco estava desitjant que acabés Nadal | Europa Press

A més, Manuela Velasco ha confirmat que no ha estat l'única que ha trobat a faltar la presència de Concha Velasco en aquestes dates tan assenyalades: "Bàsicament, estem trobant a faltar. Tenia moltes ganes que acabés Nadal, així que, alleujada".

Abans de posar fi a les seves declaracions, l'actriu s'ha mostrat molt agraïda per tot l'afecte que han rebut des de la seva mort. Ara bé, també ha volgut aprofitar l'ocasió per omplir d'afalacs 'La Chica Yeyé'.

Segons ha assegurat Manuela Velasco, la seva tieta Concha és gairebé “patrimoni cultural” i “una dona molt popular i molt, molt estimada” per tots els espanyols.

Imatge primer pla de Concha Velaso amb rostre content als Premis Dies de Cinema a Madrid
Manuela Velasco està molt agraïda per tots els homenatges que fan a la seva tieta | GTRES

En aquest moment, la cosina de Manuel Velasco ha aprofitat per pronunciar-se sobre tots els homenatges que ha rebut la seva tieta després de la seva mort:

"Li estan fent homenatges tota l'estona. Tota la gent té la necessitat de compartir amb nosaltres les seves històries, tot el camí, l'afecte que li tenien, el que ha significat per a ells, gent coneguda i desconeguda. És bonic que és al cor de la gent i la gent l'està honrant i recordant cada dia”.

Per la seva banda, Manuel Velasco ha visitat el plató de Y ahora Sonsoles per parlar sobre la trista mort de la seva mare. "Va ser el mes més dolorós de la meva vida", ha assegurat el cosí de Manuela Velasco:

"Estava molt malalta. […]Quan va transcendir vaig patir molt per les crítiques, però jo vaig ser transparent. Volia que tothom vingués a veure-la, simplement no vaig dir la seva malaltia per respecte. En rebia per tot arreu i vaig decidir sortir a explicar-ho".