Muntatge amb una imatge de Letizia Ortiz parlant amb una imatge de Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz
GENT

Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz es tornen a posar d'acord per ajudar Letícia

Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz fan un alto el foc a la seva guerra personal, molt preocupats per l'estat de salut de Letícia

Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz han decidit deixar de banda les seves diferències pel bé de la seva filla Letícia. Segons va publicar En Blau, la reina no travessa el seu millor moment després de l'aparició de Jaime del Burgo. Un fet que ha provocat que el seu matrimoni es ressenti i Letícia hagi necessitat ajuda, tant psicològica com mèdica.

Enmig de tot aquest caos, els seus pares es troben profundament preocupats per ella i han decidit fer-li costat. Sobretot ara que Felipe la deixarà sola per assistir al seu primer viatge internacional del 2024.

Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz no es porten bé, però s'uneixen just quan Letícia es queda sola

Paloma Rocasolano i el seu exmarit, Jesús Ortiz, fa setmanes que estan molt preocupats per Letícia. Els rumors sobre una presumpta infidelitat amb Jaime del Burgo han perjudicat al matrimoni reial. Encara que ells han intentat aparentar normalitat, per a qui coneix realment la seva manera de procedir, és evident que alguna cosa no va bé a la Zarzuela.

Primer pla de la reina Letizia amb gest seriós
Letícia està passant per un moment personal molt complicat | GTRES

Tal com publica En Blau, la reina es troba en les seves hores més baixes i està necessitant ajuda externa per tirar endavant. Cosa que ha fet que els seus pares hagin decidit oblidar-se dels seus problemes i apropar postures per brindar-li suport.

El dissabte, 13 de gener, Felip VI farà el seu primer viatge internacional per assistir a un esdeveniment del President electe de Guatemala. Un acte al qual assistirà sense la companyia de la seva dona, que es quedarà sola al palau.

Serà la primera vegada que Letícia no comptarà amb la companyia de les seves filles. Sofia continua amb els seus estudis a Gal·les i Leonor està complint amb la seva formació militar a Saragossa. Un escenari que es planteja desolador ara que la reina necessita més que mai estar envoltada dels seus.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
Felip VI deixa sola Letícia just quan més necessita estar amb els seus | GTRES, e-noticies.cat

És per això que la preocupació dels seus pares ha crescut amb l'imminent viatge del rei. Són conscients de la bretxa que ha ocasionat la suposada infidelitat i, segons En Blau, “temen un cessament de la convivència”.

De moment, l'únic que poden fer és mostrar-li tot el seu suport i continuar estant molt pendents. Una tasca molt complicada tenint en compte que Paloma i Jesús no es porten gens bé.

Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz no es poden ni veure

La relació entre Paloma i Jesús es va trencar quan Ortiz va decidir divorciar-se després d'iniciar una relació amb Ana Togores. Una situació que no només va acabar amb el matrimoni, sinó també amb la relació entre el periodista i Letícia.

La reina mai no va acceptar aquest romanç i va prendre la determinació d'excloure el seu pare de tots els actes familiars. No va ser present a l'aniversari de Leonor ni tampoc a la nit de Nadal celebrada a la Zarzuela. En canvi, Paloma compta amb un lloc preferencial en tots els actes que tinguin a veure amb les nétes.

Muntatge en primer pla de Jesús Ortiz i Paloma Rocasolano seriosos
Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz no es poden ni veure | e-noticies.cat, GTRES

En Blau s'ha fet ressò de la tensió entre Rocasolano i Ortiz, i publica que “no es poden ni veure”. La mare de la reina no vol trobar-se amb el que va ser el seu marit i Letícia compleix rigorosament els desitjos de la seva progenitora.

Però, ara que la dona de Felip necessita ajuda per sortir de l'abisme on està el seu matrimoni, han fet un ‘alto al foc’. Tots dos comparteixen la seva preocupació per l'estat de salut de la seva filla i semblen disposats a unir-se per ajudar-la.

Es desconeix quins plans tindrà Letícia quan es quedi sola a palau. Pot ser que decideixi aclarir-se sortint amb amics o convidant el seu entorn més proper a la Zarzuela. Sigui com sigui, els seus pares estaran més pendents que mai.