Fotomuntatge de Lucía, María i Marta Pombo amb un fons de cors

GENT

María, Marta i Lucía Pombo: les parelles, les històries d'amor i el que ningú explica

María Marta i Lucía Pombo visitaran El Hormiguero, presentat per Pablo Motos, aquest dilluns 19 de febrer

María, Marta i Lucía Pombo són les germanes més famoses del moment. Podríem dir que el clan Pombo és la versió espanyola de les Kardashian. Aquest dilluns 19 de febrer, les tres germanes aniran a El Hormiguero, presentat per Pablo Motos.

La veritat és que tothom està pendent de les vides de les germanes Pombo, especialment de la de María. Així i tot, coneixem pocs detalls dels seus marits i les seves històries d'amor. D'aquesta manera, parlarem dels secrets de les seves relacions sentimentals.

María Pombo i Pablo Castellano i els rumors de crisi

María és la més famosa de les germanes Pombo. La seva relació amb el futbolista Álvaro Morata la va catapultar a la fama, no obstant això, ella ha sabut mantenir-se com a influencer a les xarxes socials. Pablo Castellano, marit de María Pombo, també és el marit més conegut.

La parella té dos fills en comú: Martín i Vega. Tot i això, fa temps que hi ha rumors de crisi entre el matrimoni. Tot i això, cap dels dos s'ha pronunciat sobre això i continuen compartint fotos junts amb total normalitat.

Pablo Castellano també és influencer, però la seva vocació és l'arquitectura. A més, juntament amb el seu germà Jacobo, són amos del Grupo Archarray, una constructora familiar especialitzada en rehabilitació d'interiors.

Per aquest motiu, el marit de María Pombo va ser l'encarregat de dissenyar la casa dels seus somnis a la capital espanyola. Finalment, però, ell i María Pombo van decidir vendre-la per més d'un milió d'euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Pombo: un divorci i un nou amor sorpresa

Marta Pombo és la mitjana de les germanes i la seva vida sentimental ha estat marcada per un divorci i un nou amor sorpresa. Marta Pombo també és creadora de contingut a xarxes socials i el seu primer marit va ser Luis Giménez. Un matrimoni que va durar molt pocs mesos.

El seu segon marit i actual parella és Luis Zamaolla amb qui té una filla en comú: Matilda. El cert és que aquesta relació va agafar tothom per sorpresa, ja que va ser tot molt sobtat. No obstant això, tal com s'observa a les seves xarxes socials, sembla que són molt feliços.

Luis Zamaolla és dentista a Madrid i està especialitzat en periodòncia i implants. Matilda, la seva filla amb Marta Pombo, és la nena dels seus ulls i sempre presumeix de família al seu compte d'Instagram.

Lucía Pombo, la més anònima de les germanes

Lucía Pombo és la més anònima de les germanes, ja que no es dedica al 100% a les xarxes socials. I és que la germana gran del clan Pombo es dedica a l'aviació i treballa com a pilot comercial.

Lucía Pombo està casada amb l'empresari Álvaro López Huerta i, de moment, encara no són pares. Álvaro té la carrera de Publicitat i Relacions Públiques i treballa com a representant de diversos Youtubers. A més, també treballa a una agència digital.