Muntatge de Yolanda Ramos somrient al plató de Bake Off i una retallada de la cara del seu exmarit Mario Matute seriós al carrer
GENT

Qui és Mario Matute, l'home discret que s'ha divorciat de Yolanda Ramos

Durant tots aquests anys, Mario Matute, l'exmarit de Yolanda Ramos, ha estat en un discret segon pla

Yolanda Ramos ha deixat més d'u sense paraules en confessar que, després de 14 anys junts i una filla en comú, s'ha divorciat del seu marit, Mario Matute. Declaracions que s'han produït durant la seva intervenció al pòdcast de María Guerra.

En la seva intervenció en aquest espai audiovisual, l'actriu ha parlat sobre Un nuevo amanecer, el seu nou projecte professional. Moment en què ha confessat que durant les gravacions d'aquesta sèrie d'Atresplayer Premium estava passant per un mal moment personal.

“Feia un mes que havia mort la meva mare i feia molt poc que m'havia divorciat, i amb el que això que significa”. D'aquesta manera, Yolanda Ramos ha deixat al descobert aquesta dada inesperada relacionada amb Mario Matute.

Captura del podcast

Tal com ha transcendit, el rodatge d'aquesta ficció espanyola va arrencar el juliol de 2023, per la qual cosa, en aquell moment, tots dos ja havien pres camins separats.

Ara, i després de conèixer aquesta notícia inesperada, molts es pregunten qui és Mario Matute. I tot després que, durant aquests anys, hagi estat en un discret segon pla.

Qui és Mario Matute, l'exmarit de Yolanda Ramos

Yolanda Ramos i Mario Matute es van conèixer fa 14 anys durant una de les emissions de la versió espanyola del programa nord-americà, Saturday Night Live. Tanmateix, i malgrat els seus 11 anys de diferència, va ser amor a primera vista.

En aquell moment, l'actriu treballava de còmica dins aquest format i el seu exmarit ja formava part de l'equip tècnic de programa. I encara que pertanyien a grups de treball diferents, des del primer moment en què es van veure, ell va fer tot el possible per iniciar un acostament cap a ella.

Fotografia de Yolanda Ramos i Mario Matute posant junts per a la càmera en un festival vestits amb roba de gala

Tant és així que Mario Matute no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de demanar-li el número de telèfon a Yolanda Ramos. Des d'aquest moment, tots dos van esdevenir inseparables. I actualment són socis al restaurant madrileny La Esperanza.

Una relació que, tan sols un any després, va fer un pas important endavant. L'any 2013, tots dos es van convertir en pares de la petita Charlotte. Un somni que van poder fer realitat gràcies a la fecundació in vitro.

“Després de diversos intents va acabar amb tots els estalvis”, va assegurar Yolanda Ramos durant la seva intervenció en un programa de Cuatro.

“Em vaig fer cinc in vitro, ho vaig portar fatal. Van ser com cinc anys amb dues parelles diferents, una separació enmig… Vaig tenir molta por durant l'embaràs. No m'ha estat fàcil ser mare perquè ho he estat molt gran i he hagut de recórrer a la ciència”.

Captura de Yolanda Ramos al programa

La humorista va assegurar en aquest espai televisiu que compartir aquesta experiència amb Mario Matute ha estat el millor que li ha passat a la vida: “El meu marit és pura llum. Mario és el millor que m'he trobat a l'àmbit amorós”.

D'una altra banda, i malgrat totes les coses bones de la seva relació sentimental, Yolanda Ramos va confirmar a Samanta Villar que no tot havia estat un camí de roses.

Tal com va confessar l'actriu, el principi de la seva relació va ser força complicat, i tot arran de la diferència d'edat que hi havia entre ella i Mario Matute. Encara que també va voler deixar clar que els 11 anys que els separaven els han deixat anècdotes divertides per al record:

“Vam anar a comprar una nevera i ell estava molt il·lusionat i jo deia: «És que és la meva cinquena nevera, saps?». I em va fer fer-me una foto davant de la nevera”.

Però ara tot apunta que aquesta complicitat entre ells s'ha acabat. Segons ha confessat Yolanda Ramos al pòdcast, La Script, des de juliol de 2023 està separada de Mario Matute.

➡️ Gent

Més notícies: