Muntatge de María Pombo i Pablo Castellano al costat de Dulceida i Alba Paul

GENT

La cridanera reacció de María Pombo i Pablo Castellano a l'embaràs de Dulceida

Dulceida ha anunciat el seu embaràs i ha cridat especialment l'atenció la reacció que han tingut María Pombo i Pablo Castellano

Dulceida acaba d'anunciar el seu embaràs amb Alba Paul de la manera més emotiva. I és que després de molt de temps mostrant el seu desig per convertir-se en mares, les influencers per fi han complert el seu gran somni.

La parella mai no ha amagat les immenses ganes que tenien per formar una família, cosa que per fi es convertirà en una realitat d'aquí a uns quants mesos.

Dulceida anuncia el seu embaràs amb Alba Paul
Dulceida anuncia el seu embaràs amb Alba Paul | @dulceida, Redes sociales

Un nadó molt desitjat que arriba just un any després de la sonada reconciliació de la parella, que havien decidit fer-se un temps i agafar camins separats. Tot i això, l'amor entre Dulceida i Alba Paul resultava ser més gran i ara presumeixen amb orgull del gran moment personal que travessen.

"Els teus mamis t'esperen amb moltes ganes", han anunciat amb una bonica imatge de totes dues amb l'ecografia del nadó. Una publicació que immediatament s'ha omplert de comentaris d'alegria i emoció felicitant-los.

El silenci cridaner de María Pombo davant l'embaràs de Dulceida

Tot i això, si alguna cosa ha cridat l'atenció és l'absència d'un comentari per part de María Pombo o Pablo Castellano, que sempre han mantingut una gran relació amb Dulceida i la seva dona.

Així ho ha destacat a Twitter el compte d'@Srtacotilleo que ha destacat el fet que "María Pombo encara no ha felicitat Dulceida i Alba per l'embaràs".

I sembla que té una clara teoria sobre això, relacionada amb el fet que María Pombo va ser una de les grans absents als Premis Ídol, organitzats per Dulceida.

María Pombo i Pablo Castellanos en una premiere de Prime Video
María Pombo i Pablo Castellano sempre s'han endut bé amb Dulceida | Prime Video

En concret, ja van dos anys en què Pombo no trepitja la catifa vermella dels premis, al·legant sempre diferents excuses. Alguna cosa, que hauria acabat molestant Dulceida.

"Això al món influencer és símptoma que les coses estan fatal després dels Ídols", ha destacat. Un gest molt cridaner, sobretot quan les seves germanes, la Marta i la Lucía, sí que ho han fet. I això faria que “la no felicitació pública sigui encara més cridanera”.

➡️ Gent

Més notícies: