Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Carlos en una foto oficial seriosos

GENT

La mentida d'Irene Urdangarin que s'havien cregut també Joan Carles I i la reina Sofia

Surt a la llum el secret que Irene Urdangarin ha mantingut ocult i que ha servit per enganyar Joan Carles I

Irene Urdangarin es va convertir en protagonista poc després de complir la majoria d'edat i fer el salt que canviaria per sempre la seva vida. Poc després d'acabar els estudis de batxillerat, la neta de Joan Carles I va sorprendre amb un gir radical que va generar una gran expectació.

Lluny de començar el seu camí universitari, la jove va optar per fer un voluntariat a Cambodja. En aquell moment es va especular que necessitava prendre perspectiva de les coses, malgrat haver aprovat les proves d'accés a la universitat. Tanmateix, ara s'ha descobert que les coses no van ser així i que Irene ha enganyat tota la família.

La mentida d'Irene Urdangarin que Joan Carles I es va creure: no va superar les proves d'accés a la universitat

Irene Urdangarin va ser la gran sorpresa de l'estiu passat quan, després de la seva graduació, es va saber que es prendria un any sabàtic. En un primer moment, la neta de Joan Carles I i la reina Sofia tenia planejat estudiar hostaleria en una prestigiosa universitat. Concretament a l'EHL Hospitality Business School de Lausanne, una destinació que els omplia d'orgull.

No obstant això, va optar per donar un altre rumb a la seva vida i marxar com a voluntària a Cambodja. Una notícia que va sorprendre, ja que havia superat les proves d'accés i podia començar el seu camí universitari el pròxim curs. Almenys és el que diversos mitjans van traslladar, apuntant a un desig de la noia d'explorar uns altres àmbits abans d'embarcar-se en nous estudis.

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena
Irene Urdangarin no va superar les proves d'accés a la universitat | GTRES

Ara s'acaba de descobrir que Irene no ha estat del tot sincera i la idea de marxar a Cambodja respon a un pla alternatiu. Segons El Nacional, la neta de Joan Carles I no va aprovar les proves d'accés, per la qual cosa no va poder entrar en la prestigiosa universitat. Per això va haver de buscar una altra cosa per ocupar els seus dies.

Això, per a alguns, posa de manifest que Irene no és tan estudiosa com s'ha especulat durant anys. La filla d'Iñaki Urdangarin no s'assembla a la resta dels germans i les seves inquietuds professionals són completament diferents.

Irene Urdangarin, a la recerca del seu futur professional

El viatge d'Irene a Cambodja no només va encaminat a explorar unes altres vies i aportar alguna cosa a la societat. També representa un viatge interior amb què la jove pretén donar sentit a la seva vida i trobar la seva vertadera vocació.

Amb 18 anys sembla no tenir gaire clar el rumb que vol prendre, però compta amb el suport total dels seus pares. De fet, van veure amb bons ulls que estigués uns mesos fent el voluntariat.

Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia
Irene Urdangarin no és tan estudiosa com es pensava | Europa Press

Ara bé, quan torni els pitjors malsons d'Iñaki i Cristina podrien esdevenir realitat. Vanitatis va publicar que la neta de Joan Carles I vol ser influencer i fer-se famosa al món de la moda. Situació gens nova per a la família reial, ja que Victòria Federica fa temps que exerceix com a tal als photocalls i les xarxes socials.

Tenint en compte la bona relació que mantenen totes dues, no és estrany que Irene s'hagi deixat enlluernar per la fama. Una prova més que a la jove Urdangarin no l'atrauen els estudis i no sent que el seu futur passi per la universitat.

Queda enrere aquesta imatge de nena estudiosa que han intentat traslladar i Irene comença a destacar per sobre de la resta dels seus germans. De fet, el carnet de conduir, motiu que la va portar a traslladar-se a Madrid, sembla que se li resisteix i tampoc no ha aconseguit aprovar. Veurem què passa quan torni d'Àsia i si la família continua ocultant les vertaderes ambicions de la petita Urdangarin.