Muntatge de Kate Middleton seria amb un barret vermell, la reina Isabel seria amb un barret blanc amb una flor blava i un emoji de secret

GENT

El secret que Kate Middleton va confessar a la reina Elisabet just abans de morir

Segons ha transcendit, Kate Middleton va explicar a l'àvia del seu marit una informació inesperada sobre el seu matrimoni amb el príncep Guillem

Kate Middleton sempre va mantenir una estreta relació amb la reina Elisabet II. Tant és així que, segons ha transcendit, la princesa de Gal·les va confessar a l'àvia del seu marit un important secret familiar justament abans de morir: l'embaràs del seu quart fill.

Després de confirmar-se que a Carles III li han diagnosticat càncer de pròstata, els focus es van posar sobre la dona de Guillem de Gal·les. I tot després de sortir a la llum que també ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament, encara que si escau, se'n desconeixen les causes.

Muntatge de Kate Middleton amb un tocat beix i la reina Isabel vestida de groc
Kate Middleton va confessar a Elisabet II que estava embarassada del seu quart fill | e-noticies.cat, Europa Press

Ara, i amb aquest tema ressonant amb força, el diari digital estatunidenc Internacional Businnes Time ha revelat una nova informació sobre Kate Middleton.

Segons una font citada per aquest mitjà, els futurs reis d'Anglaterra estan esperant el seu nou nadó. Una informació que van compartir amb Elisabet II abans que morís el 8 de setembre passat:

"Hi ha rumors que Guillem ho va dir a la reina justament abans de morir, cosa que el converteix en una benedicció encara més gran. Literalment s'acabaven d'assabentar. Ella estava tan feliç per ells".

Kate Middleton rient amb un vestit groc i un plat de plata a les mans
Kate Middleton podria estar esperant el seu quart fill | Europa Press

A més, segons la font consultada per aquest mitjà, "sabien com estimava la reina els seus nets i besnets". "Els adorava, especialment els més petits", han afegit a continuació.

Kate Middleton va compartir amb la reina Elisabet un secret abans de morir: està esperant el seu quart fill

Però aquesta no seria l'única notícia que ha vist la llum sobre Kate Middleton els darrers dies. Després d'assegurar que la princesa de Gal·les està "resplendent" pel seu embaràs, aquest mitjà ha deixat al descobert una dada més.

Tal com ha transcendit, els futurs monarques d'Anglaterra fa uns quants anys que estarien intentant ampliar la família. Una informació que ha estat revelada per un familiar de la dona de Guillem.

Segons aquesta persona, Kate Middleton fa molt de temps que insisteix al seu marit per portar al món el seu quart fill. Però després de dos anys negant-se, ara el príncep de Gal·les hauria canviat d'opinió.

El príncep Guillem seriós amb vestit i corbata blau i vermella amb Kate Middleton vestida de blanc amb un tocat
Kate Middleton fa molt de temps que insisteix al seu marit per tenir un altre fill | Europa Press

Sigui com sigui, encara no hi ha hagut una confirmació oficial per part de la casa reial britànica. Tot i això, després de la mort d'Elisabet II, diversos membres de la família es van mostrar molt contents amb la idea de la possible arribada d'un nou nadó.

Tanmateix, i malgrat les ganes que té de ser mare de nou, fa un temps Kate Middleton es va sincerar sobre la maternitat. Declaracions que es van produir després del naixement del príncep Lluís, el seu tercer fill fruit del seu matrimoni amb el príncep de Gal·les.

En aquell moment, la nora de Carles III va assenyalar com és de complicat criar tres fills. Cosa que coneix molt bé, ja que actualment tant ella com el seu marit són pares de tres petits: el príncep Jordi, la princesa Carlota i el príncep Lluís.

Kate Middleton i el príncep Guillem es van conèixer durant la seva etapa universitària. Tot i que la futura reina consort es va criar en una família de classe mitjana, els seus pares van decidir donar-li la millor educació possible.

Per això, des de ben petita, va estar matriculada a les mateixes escoles on les famílies aristocràtiques de Gran Bretanya portaven els seus fills. Def et, en la seva joventut, va acudir a la Universitat deSt. Andrews a Escòcia, on va coincidir amb aquell que serà el futur rei d'Anglaterra.