Muntatge de la infanta Cristina amb la seva filla Irene Urdangarin

GENT

La inesperada decisió d'Irene Urdangarin que més preocupa la infanta Cristina

Irene Urdangarin hauria pres una clara decisió respecte al seu futur i ja sap què vol fer, encara que la infanta Cristina no ho aprova

Irene Urdangarin ja tindria molt clar què vol fer de cara a un futur. I és que enmig del seu voluntariat a Cambodja, la noia té temps més que de sobres per pensar en els pròxims plans.

Bolcada completament amb aquesta tasca humanitària en què presta ajuda als més desafavorits, la jove s'hauria adonat de les grans oportunitats que se li presenten. Oportunitats que no tenen res a veure amb els estudis o una carrera universitària, com ha pogut fer el seu germà Juan Urdangarin.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
La infanta Cristina, preocupada per la seva filla Irene | GTRES

Tot al contrari, ja que Irene Urdangarin planejaria ni més ni menys que convertir-se en influencer i viure de les xarxes socials.

Una decisió que no acabaria de fer gens de gràcia a la infanta Cristina, ja que suposaria seguir els passos de la seva cosina Victòria Frederica.

La infanta no voldria que la seva filla Irene Urdangarin comenci a acaparar tots els focus, igual que li passa a la seva neboda. Així, ella "prefereix un futur més consolidat per a la seva filla" i intenta que canviï d'opinió respecte a la carrera universitària.

Irene Urdangarin pren una decisió important sobre el seu futur

I és que tot i que la noia pot presumir de portar un estil de vida envejable, també ha de bregar amb l'assetjament de la premsa.

Això, sense comptar amb els constants rumors que sorgeixen al seu voltant i la seva vida privada, que fins ara Irene ha intentat protegir al màxim.

Tot i això, queda clar que si la jove opta per seguir aquest camí, haurà de renunciar a aquesta intimitat i es veurà contínuament en el punt de mira.

Fotografia de Irene Urdangarin caminant en arribar a l'aeroport de Ginebra, Suïssa
Irene Urdangarin vol ser influencer com a Victòria Frederica | Europa Press

Abans del divorci dels seus pares i tot el drama amb Ainhoa Armentia, els plans d'Irene Urdangarin implicaven començar els estudis al prestigiós EHL Hospitality Business School de Lausanne.

Tot i això, la situació familiar feia un tomb complet i Irene Urdangarin s'ha trobat completament perduda enmig d'aquest caos. Tant és així, que s'ha volgut prendre un any sabàtic per posar en ordre les seves prioritats.

De moment, la infanta Cristina mantindria l'esperança que aquesta etapa a Cambodja ajudi la seva filla a centrar-se i canviï d'opinió.