Muntatge d'Inmaculada Casal a Canal Sur amb una foto d'Antonio Tejado al plató de 'GH Dúo'

GENT

Destapen què va passar amb Antonio Tejado a la boda de la filla d'Inmaculada Casal

Teresa, filla d'Inmaculada Casal, ha animat María del Monte a continuar investigant i Antonio Tejado ha sortit perjudicat

Inmaculada Casal és una de les grans perjudicades del robatori que va tenir lloc a casa de María del Monte. Les autoritats estan investigant Antonio Tejado perquè consideren que és "l'autor intel·lectual" de l'operació. I ara ha entrat en joc el paper de Teresa, la filla que Inmaculada té del seu primer matrimoni.

Teresa coneix un secret de domini públic que ha posat contra les cordes Antonio Tejado. La jove, que va celebrar la seva boda l'estiu de 2023, sap que Antonio no tenia relació amb María del Monte. Inmaculada Casal insisteix que cal mantenir la presumpció d'innocència, però fonts properes asseguren que ella té clar que Tejado amaga alguna cosa.

Immaculada Casal i María del Monte, passejant pels carrers de Sevilla el 2023
María del Monte està donant suport a Inmaculada Casal | Europa Press

Kike Calleja, col·laborador de Fiesta i futur concursant de Supervivientes, ha destapat una dada sobre la boda de Teresa que ara cobra molt de sentit. "M'estan apuntant, gent propera a la família, que han estat tres anys sense tenir relació María i Antonio. De fet, va ser l'any passat, a la boda de la filla d'Inmaculada, quan van reprendre la relació".

Antonio Tejado i María del Monte es van retrobar a l'enllaç matrimonial de la filla d'Inmaculada. Es va celebrar a Sevilla i va ser el principi de la reconciliació entre la cantant i Antonio. Tal com va explicar l'exdona de Tejado, María i el seu nebot havien estat pràcticament sis anys sense tenir un vincle estret.

Inmaculada Casal ha canviat d'actitud

El periodista Nacho Abad ha explicat que Inmaculada "ha descobert el pastís" davant del jutge perquè suposadament està convençuda de la culpabilitat d'Antonio Tejado. Tanmateix, de forma pública continua sent molt prudent i totes les seves declaracions busquen complaure la premsa. Ella també és periodista i entén que ha de trencar el silenci, però no vol adquirir protagonisme arran d'aquest succés que li està fent tant de mal.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat
Antonio Tejado té una situació complicada | Mediaset

Inmaculada va celebrar la boda de la seva filla sense estar-se de res i va compartir alguns detalls al seu compte d'Instagram. "Avui s'ha casat la meva princesa, una dona honesta i amb principis, noble, generosa, treballadora i amant de la justícia, per sobre de tot. I ho ha fet amb un home que considero un altre fill més i que hi comparteix els seus mateixos valors", va escriure el juny passat.

Ara, gràcies a Kike Calleja, sabem què va passar amb Antonio Tejado en aquest dia tan important per a la família. Tejado va aprofitar per reconciliar-se amb la seva tieta, lligar caps i solucionar les diferències que tenia amb ella. Va ser el principi d'una nova etapa que lamentablement no s'ha acabat bé