Muntatge amb la infanta Cristina somrient vestida de blanc i Irene Urdangarin amb els cascos i els cabells recollits

GENT

Desvelen on està dormint Irene Urdangarin després d'enfrontar-se a la infanta Cristina

Han sortit a la llum noves dades sobre la vida d'Irene Urdangarin a Cambodja, després de conèixer tots els detalls sobre la seva darrera discussió amb Cristina

Irene Urdangarin porta des del mes de gener passat instal·lada a Cambodja, on està duent a terme un voluntariat. Tot i això, no ha estat fins ara quan ha transcendit més informació sobre la seva vida en aquest país asiàtic, com per exemple, on i amb qui està vivint.

Després de diverses setmanes col·laborant amb l'ONG espanyola Sauce, acaben de transcendir les primeres imatges de la filla de la infanta Cristina en aquest país asiàtic. Moment que s'ha produït després de sortir a la llum tots els detalls de l'últim enfrontament entre mare i filla.

Muntatge de Victoria Federica posant en un photocall i Irene Urdangarin mirant cap avall
Irene Urdangarin vol dedicar-se a la moda igual que la seva cosina | GTRES, e-noticies.cat

Tot i que està totalment immersa en la seva tasca dins aquesta organització, Irene Urdangarin ja ha començat a pensar en el seu futur. Tant és així que, tot i haver dit sempre que vol estudiar hostaleria, sembla que ara acaba de canviar d'opinió.

I encara que el seu pla inicial era formar-se a l'EHL Hospitality Business School de Lausanne, finalment la noia s'ha decantat per les xarxes socials. Igual que Victoria Federica, la petita dels Urdangarin vol convertir-se en influencer, cosa que no ha fet sentir gens bé a Cristina.

Primer pla d'Irene Urdangarin amb les celles arrufades i serioses
Irene Urdangarin comparteix una casa amb una altra voluntària i diversos nens | GTRES

Tot i això, fins que arribi el moment d'enfrontar-se a aquest dilema, Irene Urdangarin està molt centrada en el seu voluntariat a Cambodja. I n'és una prova les primeres fotos que han sortit a llum d'aquesta experiència.

Segons ha transcendit, durant la seva estada a aquest país asiàtic, la noia està vivint amb una altra voluntària en una petita caseta situada al centre de la ciutat d'Arrupe. Estada que també comparteixen amb nens amb alguna discapacitat física o mental.

Surt a la llum on està dormint Irene Urdangarin després de la seva discussió amb la infanta Cristina

Durant els pròxims sis mesos, Irene Urdangarin compartirà una petita casa al centre d'Arrupe amb una altra voluntària i diversos nens amb discapacitats físiques o mentals. Tot i això, i malgrat que aquesta experiència acaba de començar, la jove ja està pensant en el seu futur.

Segons ha assegurat Vanitatis, uns mesos abans de viatjar a Cambodja la idea d'esdevenir influencer ja va començar a rondar pel cap:

"Fa uns mesos, uns amics de la infanta li van preguntar a Irene Urdangarin, en presència de la seva mare, a què volia dedicar-se. I ella, resulta i decidida, va mostrar la seva estima per la moda i les xarxes socials".

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
La infanta Cristina no està d'acord amb la decisió que ha pres Irene | Europa Press

Unes paraules que no van fer sentir gens bé a l'exduquesa de Palma. Tant és així que no va trigar a mostrar el seu descontentament a la seva filla. Per això, segons Monarquia Confidencial, Cristina ha intentat per tots els mitjans treure-li aquesta idea del cap.

"Prefereix un futur més consolidat per a la seva filla i està intentant convèncer-la que estudiï una carrera universitària", han assegurat des de l'esmentat mitjà.

A més, la infanta no vol que Irene Urdangarin es dediqui a la moda i la publicitat perquè "rebutja qualsevol mena d'exposició mediàtica que pugui fer malbé la imatge dels seus fills". Per part seva, Iñaki Urdangarin ha optat per mantenir-se "al marge d'aquesta situació".

Sigui com sigui, ara haurem d'esperar que la petita dels Urdangarin torni del seu voluntariat a Cambodja per conèixer quina és la decisió que prendrà. Actualment, la jove es troba en aquest país asiàtic ajudant les víctimes de mines antipersones.