Muntatge d'un primer pla de Marta Riesco somrient en un esdeveniment i Karim Benzema rient
GENT

Marta Riesco, després d'anys guardant silenci, pren una decisió amb Karim Benzema

Marta Riesco ja no amaga si va tenir alguna cosa en el passat amb l'exfutbolista del Reial Madrid Karim Benzema

Marta Riesco ha anat a Ni que fuéramos per sotmetre's al primer polígraf del format. La periodista no ha tingut cap inconvenient a respondre tota mena de preguntes relacionades amb la seva vida íntima i professional. Una ocasió en què l'ex d'Antonio David Flores ha reconegut què hi ha de cert en la seva suposada relació amb Karim Benzema.

Riesco s'ha enfrontat a tres tipus de preguntes. Les formulades des del programa, les dels espectadors i les que ella s'ha fet a si mateixa. Marta reconeixia haver mantingut relacions amb entrevistats famosos, un d'ells, el popular futbolista francès.

Muntatge de Marta Riesco somrient amb els llavis vermells i Karim Benzema durant un partit celebrant

"No hi ha reportera al món que no s'hagi embolicat amb algú que hagi entrevistat", es defensava. Aleshores només va voler esmentar aquest esportista i va preferir guardar-se dos noms més.

Marta Riesco fa el pas i parla per fi de la seva relació amb Karim Benzema

Pel que fa a l'altre, només es va atrevir a insinuar que és algú que actualment apareix davant de les càmeres de Telecinco. Una persona amb qui mai va mantenir relacions sexuals dins de les instal·lacions, tal com la poligrafista Conchita Pérez va confirmar.

Marta Riesco, a més, en donava un altre titular. La madrilenya reconeixia que "sí" ha tingut una "relació sentimental" amb algú de la cadena, el nom del qual comença per "C". Una persona que no és Christian Gálvez.

Tot i que la madrilenya s'esforçava per demostrar seguretat en les seves contestacions, entre moltes veritats s'ha colat alguna mentida.

Una dona amb cabell ros i un vestit blanc està asseguda en un set de televisió amb una il·luminació de fons en tons rosats i morats. A la pantalla es pot llegir:

La veritat és que l'exreportera d'El Programa de Ana Rosa va saltar a la fama el 2014 quan se la va relacionar amb l'exjugador del Reial Madrid. Un suposat idil·li que Benzema mai va confirmar i que va saltar a la llum gràcies al testimoni de diverses amigues d'ella.

Riesco es veia d'amagat amb el jugador i envoltats d'un fort dispositiu de seguretat. “Són més que amics”, asseguraven des del cercle més proper a Marta Riesco. Però també el seu compte de X mostrava alguns dels detalls que el francès tenia amb ella.

“Despertar-te i que t'arribi això a casa… Merci pour me faire sourire” (en català, 'gràcies per fer-me somriure'), publicava la periodista amb una imatge d'un ram de flors.

Ara, una dècada després, Marta no s'amaga i parla d'aquella relació. Fa uns dies la mateixa María Patiño li preguntava sobre el seu afer amb el futbolista.

"Ens vam conèixer perquè quan treballava a laSexta em tocava entrevistar-los a tots", deia referint-se als futbolistes de l'equip blanc. "Em posava allà a la carretera, a la sortida dels jugadors del Reial Madrid i Benzema es va parar", responia, assegurant que ell li va demanar el número i li va escriure.

Marta Riesco va donar a entendre per què va trencar amb el futbolista

"M'ho vaig passar que et mors de bé amb ell.[…] Sí, vaig anar a casa seva i em va tractar superbé. Jo en tinc molt bon record", se sincerava Riesco per després confirmar que no van acabar malament: "No, va ser amb l'únic que no".

D'aquesta manera, Riesco, a més de confirmar un secret de domini públic, explicava per què va acabar la seva relació. "Perquè aquesta gent juga en diversos camps alhora i jo no estic per a això", revelava.

Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Karim Benzema també amb rostre seriós

Unes paraules després de les quals va apuntar que li hauria agradat tenir alguna cosa amb l'actor espanyol Jesús Castro: "M'hauria encantat. És dels que més m'agrada".

➡️ Gent

Més notícies: