Fotomuntatge Helena Garcia Melero amb una foto del seu exmarit, Joan Vehils
GENT

La preciosa escapada de Joan Vehils: lloc molt especial per a Helena García Melero

Joan Vehils, exmarit d'Helena García Melero i pare dels seus tres fills, ha fet una escapada per celebrar Sant Joan

Joan Vehils, exmarit d'Helena García Melero i pare dels seus tres fills, ha fet una escapada per celebrar la revetlla de Sant Joan. La veritat és que la destinació escollida pel periodista és un lloc molt especial tant per a ell com per a la presentadora del Tot es mou de TV3.

Joan Vehils ha passat la revetlla de Sant Joan a Cadaqués

Segur que a hores d'ara tots imagineu de quin poble estem parlant. I és que només cal donar una petita ullada a les xarxes socials d'Helena García Melero i Joan Vehils per confirmar-ho. Efectivament, es tracta de Cadaqués.

Doncs bé, l'exmarit de la presentadora de TV3 ha compartit una preciosa imatge celebrant la revetlla de Sant Joan. En la instantània, podem veure com el mar reflecteix els focs artificials. No hi ha dubte que Joan Vehils ha celebrat el seu sant al seu lloc favorit.

Focs artificials il·luminen el cel nocturn sobre un cos d'aigua, reflectint-se a la superfície mentre diverses llums d'edificis i vaixells es veuen de lluny.

Helena García Melero i Joan Vehils, enamorats de Cadaqués

Cadaqués, l'encantador poble pesquer situat a la Costa Brava, continua sent una destinació turística emblemàtica i un refugi d'inspiració artística. Aquest pintoresc enclavament atrau visitants de tot el món que busquen gaudir dels seus paisatges idíl·lics i el seu ambient tranquil.

Conegut pels seus estrets carrers empedrats i les cases blanques, Cadaqués ha estat un imant per a artistes i escriptors durant dècades. Salvador Dalí, un dels residents més cèlebres, va trobar en aquest racó mediterrani la inspiració per a moltes de les obres mestres.

La Casa-Museu de Salvador Dalí a Portlligat, situada a prop del centre de Cadaqués, continua sent un lloc de pelegrinatge per als amants de l'art. Oferint una visió íntima de la vida i el treball del geni surrealista.

Cadaqués, a la Costa Brava

Cadaqués no és només famós pel seu llegat artístic, sinó també pel seu impressionant entorn natural. El Parc Natural del Cap de Creus, que envolta el poble, ofereix paisatges espectaculars amb penya-segats escarpats, cales amagades. Les aigües cristal·lines de les seves platges, com la Platja Gran i la Cala Nans, són ideals per a la pràctica de snorkel i el busseig.

El poble també és conegut per la seva vibrant vida cultural. Durant l'estiu, Cadaqués acull nombrosos esdeveniments i festivals, des de concerts de música clàssica fins a exhibicions d'art contemporani. Aquestes activitats, juntament amb la seva animada escena gastronòmica, fan de Cadaqués una destinació completa i fascinant.

➡️ Gent

Més notícies: