Dues dones en un programa de televisió, una en un requadre circular.
GENT

El polígraf de Conchita confirma si Marta Riesco ja ha demanat perdó a Rocío Carrasco

Marta Riesco s'ha sotmès al polígraf de Conchita, on ha parlat sobre Rocío Carrasco i el seu testimoni

Marta Riesco per fi s'ha sotmès al polígraf de Conchita, on ha respost diverses preguntes molt compromeses. I una està directament relacionada amb Rocío Carrasco i el seu testimoni.

Així, una de les primeres preguntes que ha respost la reportera és la de si ara creu en el testimoni de Rocío Carrasco.

"Et sembla sincera Rocío Carrasco quan explica el seu testimoni?", li han preguntat al polígraf.

I és que després de tant de temps, i després d'haver trencat amb Antonio David Flores, sembla que Riesco ha canviat d'opinió respecte a Rociíto.

Una dona amb cabell ros i un vestit blanc està asseguda en un set de televisió amb una il·luminació de fons en tons rosats i morats. A la pantalla es pot llegir:

"Sí", ha respost Marta. Un fet que ha confirmat el polígraf de Conchita donant-li la raó. "Em vaig adonar quan em va passar tot i va acabar la relació tan malament".

Segons ha explicat Riesco, va ser després de la seva ruptura i en posar-se en mans dels metges, quan es va adonar que el que va explicar Rocío Carrasco no era gens desgavellat.

"Vaig començar a analitzar molts dels comportaments que havia tingut amb mi i em vaig adonar que no estaven tan allunyats del que havia explicat ella".

Marta Riesco se sotmet al polígraf de Conchita i parla sobre Rocío Carrasco

De la mateixa manera, Marta Riesco assegura que encara no li ha demanat perdó de manera personal a Carrasco. "Però sí que ho farà", ha confirmat als col·laboradors de Ni que fuéramos.

"Li diria que no em creia la meitat de coses que explicava, perquè retratava una persona que no es corresponia amb la que jo tenia a casa meva".

"Però quan m'ho han fet a mi, jo també he patit aquest dolor i aquesta frustració", ha assenyalat la reportera.

I la reportera també ha explicat com va viure l'emissió del documental amb Antonio David Flores. "Ell ho negava tot, encara que també és veritat que jo era petita i no vaig viure aquesta època".

Un grup de persones participa en un programa de televisió amb una decoració acolorida i moderna, on es discuteix el testimoni de Rocío Carrasco.

"A mi m'impressionava veure'l, però ell em donava una sèrie de justificacions que jo en aquell moment li vaig creure". A més, Riesco ha explicat que Antonio David va arribar a plorar en moments puntuals, sobretot en temes referents als fills.

D'altra banda, Marta assegura que l'aspecte en què se sent més identificada amb Carrasco és aquell referent a la manipulació que va patir per part del malagueny. "Ens feia passar a totes dues per boges".

"És el més proper a la seva història que vaig veure, perquè jo m'he plantejat si tenia un problema i m'imaginava coses", ha explicat Riesco. Sobretot quan ell insistia a mantenir la seva relació en secret.

➡️ Gent

Més notícies: