Un jove amb una samarreta negra somriu davant de la càmera, mentre que en un cercle al seu costat es mostra una foto amb una dona gran, tots dos somrient.
GENT

Disgust per a Bosco Martínez-Bordiú a 'Supervivientes': la seva mare pot anar a la presó

Clotilde, mare de Bosco Martínez-Bordiú, s'enfronta a dos anys de presó mentre el seu fill és a 'Supervivientes'

Bosco Martínez-Bordiú s'enfronta a un gran disgust familiar durant el seu pas per Supervivientes, i és que Clotilde, la seva mare, podria anar a la presó. Informació que segurament el jove desconeix, ja que recordem que just dijous passat començava la seva nova aventura a Hondures.

Però, què ha passat? Segons informa El Diario de Segovia, la mare de Bosco s'enfronta a dos anys de presó per haver "empleat irregularment i haver explotat quatre treballadors".

Fets que Clotilde hauria admès durant un judici celebrat el 4 de juny passat a l'Audiència Provincial de Segòvia.

Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú somrient en la penúltima gala de 'Supervivientes 2023'

Va ser entre el 2019 i el 2021, quan Martínez-Bordiú va tenir treballant dos matrimonis estrangers a Monte Acedos.

Una enorme finca que compta amb unes 180 hectàrees "utilitzades per al cultiu i un vedat de caça". Així, i segons l'acusació de la Fiscalia, Clotilde hauria estat coneixedora de la situació irregular d'aquestes quatre persones.

I és que cap no tenia permís de treball ni de residència. Informació que hauria utilitzat a favor seu per "aprofitar-se de les seves circumstàncies i de la necessitat imperiosa que tenien de treballar per poder sobreviure".

La mare de Bosco Martínez-Bordiú podria anar a la presó

D'aquesta manera, detallen les duríssimes condicions a què s'havien d'enfrontar aquests treballadors. Segons argumenten, aquests empleats havien de treballar unes 12 hores diàries, sense dret a vacances ni a cap descans.

A més, per la seva feina rebien un sou de només 900 euros mensuals. Condicions inacceptables a les quals tan sols van accedir per la gran necessitat que tenien de treballar i tirar endavant.

"Necessitàvem la feina. Estava el nostre fill i no teníem cap altre suport", diu un dels testimonis.

Una dona i un jove somriuen mentre posen per a una foto en un ambient interior decorat amb quadres i llums, el jove sosté una copa a la mà.

Encara més, sembla que un d'ells va arribar a patir un accident mentre treballaven a la finca. Però, com que no comptava amb una assegurança mèdica ni estaven donats d'alta, els van demanar que no destapessin la seva situació.

Segons sembla, "l'encarregat de la finca li va demanar que no expliqués a l'equip mèdic que l'havia fet mentre treballava".

I aquí no s'acaben els conflictes, ja que una de les dones va ser víctima d'un acomiadament injust i improcedent. "Amb mi qui tractava era Clotilde, i amb el meu marit, José Antonio. Em van acomiadar perquè em vaig quedar embarassada".

Greus acusacions que van sortir a la llum quan la Brigada d'Estrangeria de la Policia Nacional i la Inspecció de Treball anava a la finca el 17 de febrer del 2020.

Ha estat fa tot just unes setmanes, i després de reconèixer la seva responsabilitat, quan Clotilde ha arribat a un acord amb la Fiscalia i finalment ha acceptat la condemna de dos anys de presó més la multa corresponent.

➡️ Gent

Més notícies: