Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Karim Benzema també amb rostre seriós
GENT

Marta Riesco revela per primera vegada per què va trencar la seva relació amb Karim Benzema

Marta Riesco ha explicat que el futbolista “jugava en diversos camps alhora”, donant a entendre que no era fidel

Marta Riesco, la coneguda reportera de televisió, ha revelat per primera vegada certs detalls de la seva relació amb el futbolista Karim Benzema. En una sincera entrevista al programa Ni que fuéramos, ha revelat les raons de la fi del seu idil·li amb el futbolista.

Les declaracions de la jove han sorprès molts, posant llum sobre una relació que fins ara havia mantingut en la més estricta confidencialitat. Segons explica, va pensar que el millor per a tots dos era trencar perquè Benzema no era fidel. Tot i que la relació no era formal, ell tenia altres amigues especials.

Marta Riesco va començar el seu relat explicant com va conèixer Karim Benzema. “Ens vam conèixer perquè quan treballava a La Sexta em tocava entrevistar tots els jugadors”, va explicar. En el seu rol de reportera, Marta Riesco esperava els jugadors del Reial Madrid a la sortida dels entrenaments.

Muntatge de Marta Riesco somrient amb els llavis vermells i Karim Benzema durant un partit celebrant

Va ser en una ocasió d'aquestes quan Benzema es va aturar i van començar a interaccionar. Després de diverses trobades professionals, Benzema li va demanar el seu número i van començar a intercanviar missatges.

Durant l'entrevista, Marta Riesco no va escatimar en elogis cap a Benzema, tot recordant els bons moments que van compartir. “M'ho vaig passar increïblement bé amb ell”, va afirmar amb un somriure.

La reportera assegura que va arribar a visitar la casa del futbolista. “Sí, vaig anar a casa seva i em va tractar superbé. Jo tinc molt bon record”, va declarar, destacant l'hospitalitat i el bon tracte que va rebre durant la seva relació.

Primer pla de Karim Benzema mirant a càmera abans d'un partit amb el Reial Madrid

El motiu de la ruptura de Marta Riesco i Benzema

Malgrat els bons records, Marta Riesco va explicar que la relació va acabar a causa de la infidelitat de Benzema. Tot i que la relació no va acabar en mals termes, va insinuar que Benzema “jugava en diversos camps alhora”.

“Perquè aquesta gent juga a diversos camps alhora i jo no estic per això”, va explicar. Unes paraules que suggerien que la manca d'exclusivitat va ser el factor decisiu per posar fi al seu idil·li.

Tot i la infidelitat, Marta Riesco va insistir que no guarda rancor cap a Benzema. “No, va ser amb l'únic que no”, va respondre quan li van preguntar si van acabar malament. Aquesta actitud positiva demostra la maduresa amb què Riesco ha manejat la situació, preferint quedar-se amb els bons records i deixant enrere qualsevol ressentiment.

Captura de Marta Riesco com a entrevistada de Ni que fuéramos a Ten

Les confessions de Marta Riesco han causat un gran enrenou als mitjans i entre els seguidors de tots dos. La reportera, coneguda per la seva discreció, ha sorprès en obrir-se sobre un tema tan personal.

Aquestes revelacions no només han donat una nova perspectiva sobre la seva vida privada, sinó que també han humanitzat Benzema, mostrant una faceta menys coneguda del famós futbolista.

Les declaracions de Riesco han generat diverses reaccions. Alguns seguidors han expressat el seu suport i admiració per la valentia de la reportera en compartir la seva història. Altres han assenyalat la importància de destacar els aspectes positius d'una relació, fins i tot quan aquesta no acaba com s'esperava.

Captura de Marta Riesco amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'

A les xarxes socials, els comentaris han estat majoritàriament positius, elogiant la sinceritat i l'actitud positiva de Marta. El seu relat sincer i detallat ha permès als seus seguidors conèixer més sobre la vida personal i els desafiaments que ha enfrontat. Tot i les dificultats, Riesco ha demostrat que és possible recordar els bons moments i continuar endavant sense rancúnies.

➡️ Gent

Més notícies: