Muntatge de Lourdes Montes seriosa, Julián Contreras somrient amb una camisa blava i Fran Rivera somrient amb una americana grisa

GENT

Lourdes Montes revela la crua realitat sobre Julián Contreras i Fran Rivera

Lourdes Montes trenca el seu silenci durant la festa inaugural de la Setmana de la Moda de Madrid i es pronuncia sobre la relació de Julián Contreras i Fran Rivera

Lourdes Montes ha reaparegut públicament durant la inauguració de la Setmana de la Moda de Madrid (MBFWM). Moment en què ha revelat la complicada situació per la qual està passant actualment la relació de Julián Contreras i Fran Rivera.

Després de les comentades intervencions del marit de Lourdes al programa ¡De Viernes!, el fill petit de Carmina Ordóñez va decidir contraatacar. Tant és així que, a través d'aquest format i de la seva entrevista a Lecturas, no va dubtar a carregar contra el seu germà:

"Francisco s'ha revelat com un tipus superb que no té completament autocrítica. Se m'ha presentat com un tipus molt classista i esclau d'un masclisme totalment anacrònic. És una persona molt covard".

Lourdes Montes seria amb un vestit daurat i una bossa a la mà
Lourdes Montes parla sobre el conflicte que hi ha entre Julián i Fran | GTRES

Tot i això, uns dies més tard, el cunyat de Lourdes Montes ha assegurat que les seves "portes estan sempre obertes" cap a una possible reconciliació. Ara, i després que el mateix Fran Rivera hagi assegurat que "ara com ara no crec que sigui possible" aquesta reconciliació, la dissenyadora de moda s'ha pronunciat sobre això.

Durant la festa que s'ha organitzat al Teatro Real per donar la benvinguda a la MBFWM, els mitjans de comunicació li han preguntat per aquest delicat tema familiar.

Moment en què Lourdes Montes ha deixat molt clar que “aquests germans estan estupendament com estan”. "Pregunteu-ho a ells la resta", ha afegit a continuació, sense voler entrar en detalls.

Lourdes Montes es pronuncia sobre la relació entre Julián Contreras i Fran Rivera durant la festa de la 'MBFWM'

Sense donar gaires explicacions, Lourdes Montes s'ha pronunciat sobre la complicada relació que hi ha entre el seu marit i Julián Contreras: "Estan estupendament com estan".

L'enllaç entre aquests dos germans sempre ha estat marcat per diversos alts i baixos. I encara que en el passat, Fran Rivera va estar molt pendent del seu germà, avui no es dirigeixen la paraula. I tot arran de les declaracions que va fer el torero a ¡De Viernes!.

Muntatge de primer pla amb Fran Rivera i el seu germà Julián Contreras
La relació de Fran i Julián no està passant pel seu millor moment | e-noticies.cat, GTRES, Cordon Press

"Amb Julián i Kiko no parlo, i un es cansa d'intentar-ho i intentar-ho.[…]La meva família són la meva dona, els meus fills i els meus amics". Tot i això, el que va acabar de molestar el cunyat de Lourdes Montes van ser les paraules que li va dedicar Fran durant la seva última intervenció.

"Julián em fa molta pena, però en el fons ell juga que sap que jo no donaré certes informacions sobre xifres. Jo l'he ajudat molt econòmicament sempre que he pogut. Julián és un tio molt vàlid, però ell té un problema molt gros i és que ell té cura del seu pare i no al revés".

Lourdes Montes amb el cap tort i Fran Rivera en vestit posant
La dona de Fran Rivera també ha parlat sobre altres temes dactualitat | Europa Press

Durant la festa inaugural de la MBFWM, i després d'esquivar tan bé com ha pogut les preguntes sobre el seu marit i Julián, Lourdes Montes ha parlat sobre altres temes d'actualitat.

Tal com ella ha assegurat, és fonamental que “es donin aquest tipus d'esdeveniments” dedicats al món de la moda. "És fonamental que la gent de la moda s'uneixi, perquè és un dels motors més importants que tenim ara mateix al nostre país".

A més, i com era d'esperar, els mitjans de comunicació no han deixat passar l'ocasió per preguntar a Lourdes Montes pel recent arrest d'Antonio Tejado. Tot i això, no ha volgut pronunciar-se en excés, ja que no hi manté relació:

"A Antonio Tejado no el conec, a María sí que la conec perquè hem coincidit en alguna cosa. Imagino que ha de ser complicat. Els que hagin comès aquest tipus de delictes han d'anar a la presó".