Fotomuntatge de Letizia i Pilar Eyre

GENT

Pilar Eyre llança una petició després de rebre un vídeo privat de la reina Letícia

Pilar Eyre surt en defensa de Letícia per l'assetjament que està patint la monarca després dels nous missatges de Jaime del Burgo

Pilar Eyre ha tornat a trencar el silenci respecte a la complicada situació que està vivint la reina Letícia. I per a sorpresa de tots els seus seguidors, ha llançat una petició que ha deixat tothom amb la boca oberta.

Cada setmana Pilar Eyre comparteix un vídeo al seu canal de YouTube on, entre altres personatges, parla de l'actualitat de la Família Reial. Com ja és sabut per tothom, el rei Felip i Letícia van visitar la ciutat de Barcelona aquest 14 de febrer passat, dia de Sant Valentí.

Així, els reis es van desplaçar a la ciutat comtal per presidir la inauguració de la Torre Puig-T2. Un esdeveniment que hauria d'haver estat feliç per a la reina, però que, tanmateix, la seva cara deia tot el contrari.

Pilar Eyre rep un vídeo privat de Letícia

Pilar Eyre va rebre un vídeo privat de la reina Letícia durant l'acte d'inauguració del nou edifici de la família Puig. "Un amic meu m'ha enviat un vídeo privat d'aquell moment i m'ha comentat que mai no havia vist una cara tan trista com la que tenia avui Letícia".

Amb aquestes paraules, Pilar Eyre ha confirmat que la reina ho estaria passant molt malament. "Realment, mirant el vídeo del meu amic i mirant també les fotografies, la veritat és que no ha somrigut en cap moment. Tenia una expressió entristida i ni tan sols somreia en saludar", ha sentenciat.

A més, Pilar Eyre ha afegit que "en cap moment va tenir un gest de complicitat amb Felip, no van intercanviar ni una mirada. Ella jo crec que hagués agraït una mica de suport per part del seu marit".

Cal recordar que aquest dimecres, Jaime del Burgo va publicar nous missatges a X, abans Twitter, que, segons Pilar Eyre, han estat "molt injuriosos per a ella". "Quan ella va arribar, ja s'havien produït aquests missatges i suposo que sabia que tota la gent que hi era, també els havia vist".

Letizia y Felipe. Su día de san Valentín.

Pilar Eyre llança una petició

Davant els missatges ofensius de Jaime del Burgo, Pilar Eyre no ha volgut perdre l'oportunitat de llançar una petició en suport a Letícia. "Jo sé que d'això no se'n pot parlar als mitjans públics. A mi això em sembla una ximpleria perquè això és voler tapar el sol amb els dits", ha afegit Pilar Eyre.

"Si jo parlo és perquè precisament penso que aquest assetjament que està patint la reina... Si jo no ho denunciés la veritat és que em sentiria còmplice. I jo vull que se l'ajudi d'alguna manera i que se solucioni tot això", ha conclòs la periodista.

➡️ Gent

Més notícies: