Muntatge amb les cares de Fran Rivera i Lourdes Montes posant en un photocall
GENT

Lourdes Montes acaba pagant les conseqüències de l'error de Fran Rivera

Lourdes Montes rep un inesperat plató per part d'Eugenia Martínez de Irujo després de les paraules que li va dedicar Fran Rivera a 'De Viernes!'

Lourdes Montes s'ha convertit en una de les grans afectades per l'entrevista de Fran Rivera a De Viernes!. I prova d'això és la inesperada decisió que ha pres Eugenia Martínez de Irujo aquest dijous, 18 de gener, al Saló Internacional de la Moda Flamenca de Sevilla.

No és cap secret la bona relació que sempre ha existit entre la filla de la duquessa d'Alba i l'actual dona del torero. Però, arran de les dures declaracions del dretà sobre el seu matrimoni, l'aristòcrata ha optat per distanciar-se'n. Tant és així que no ha acudit a la darrera desfilada de la dissenyadora.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran Rivera va parlar del seu divorci amb Eugenia a '¡De Viernes!' | Mediaset

El 15 de desembre passat, el marit de Lourdes Montes es va asseure en aquest plató de televisió per parlar sobre alguns dels temes més polèmics de la seva vida privada. Entre altres coses, Fran Rivera es va pronunciar sobre la relació que manté amb els germans o sobre l'herència del seu pare.

Tot i això, les declaracions que més van cridar l'atenció van ser les que estaven relacionades amb el seu matrimoni amb Eugenia Martínez de Irujo. El torero i l'aristòcrata es van divorciar el 2002 i, tot i que va ser un procés molt dur, tots dos el van portar amb total discreció, fins ara.

Durant la seva entrevista, el dretà no va dubtar a assegurar que “la separació va ser terrible”. "No tinc cap rancúnia a Eugenia de tot el que va passar, però com es va portar després no va estar bé. Em va escorxar com a pare", va afegir a continuació.

Muntatge amb el rostre d'Eugenia Martínez de Irujo i Lourdes Montes
Lourdes Montes rep un desplantament inesperat per part de l'aristòcrata | GTRES, e-noticies.cat

Unes paraules que no li van asseure gens bé a la filla de duquessa d'Alba. I n'és una prova l'últim gest que ha tingut amb Lourdes Montes. Tot i la bona relació que sempre han tingut, aquest dijous l'aristòcrata ha intentat no coincidir amb Fran Rivera durant la Setmana Internacional de la Moda Flamenca de Sevilla.

Una decisió que ha acabat pagant la mateixa Lourdes Montes. En altres edicions, la dissenyadora ha comptat amb el suport d'Eugenia Martínez de Irujo. Tot i això, en aquesta ocasió, la duquessa de Montoro ha decidit donar-li plançó durant la presentació de la nova col·lecció de la seva firma de moda.

Lourdes Montes paga les conseqüències de l'error del seu marit: Eugenia Martínez de Irujo no va a la desfilada

Per a Lourdes Montes, la Setmana Internacional de la Moda Flamenca és una de les dates més importants de tot l'any. Durant aquest esdeveniment, diverses promeses del sector tenen l'oportunitat de mostrar-ne els dissenys. Tot i això, aquest any ha estat especialment complicat per a ella.

Imatge de la Setmana Internacional de la Moda Flamenca 2024 amb Lourdes Montes
Eugenia no ha estat present durant la darrera desfilada de Lourdes Montes | GTRES

En altres edicions, la dissenyadora de moda ha comptat amb el suport d'Eugenia, però després de l'última entrevista de Fran Rivera, l'aristòcrata ha pres una decisió important sobre això. En un intent per no retrobar-se amb el seu exmarit, la duquessa de Montoro ha optat per donar plançó a la seva amiga.

Tot i que ha estat des de primera hora al Saló Internacional de la Moda Flamenca de Sevilla, quan li ha tocat el torn a Lourdes Montes, l'aristòcrata s'ha retirat.

A jutjar per la seva inesperada reacció, no hi ha cap dubte que les paraules que li va dedicar el seu exmarit al plató de De Viernes! no li van asseure gens bé. Encara que aquesta no era la primera vegada que Fran Rivera carrega contra ella.

El 2020, el marit de Lourdes Montes no va tenir objeccions a assegurar que se li havia "maltractat" per tot el que va viure mentre intentava aconseguir la custòdia de la seva filla. "Va ser un abús, una barbaritat", va dir en aquell moment.