Muntatge de fotos d'Adara Molinero amb rostre de preocupació i, al costat, la imatge de les cames plenes de cremades

GENT

Adara Molinero deix a tots en xoc en revelar les conseqüències del seu accident

Adara Molinero ha denunciat públicament l'accident que ha patit en una clínica estètica i ha ensenyat les proves

Adara Molinero ha denunciat públicament les conseqüències que està tenint després de patir una negligència en una clínica estètica. Insisteix que "no para de plorar" perquè els dolors cada vegada són més forts. Li han fet unes cremades de segon grau i ha mostrat les imatges al compte d'Instagram.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023
Adara Molinero feia un temps que era lluny de Telecinco | Mediaset

Adara Molinero ha relatat la seva experiència davant dels 870.000 seguidors d'Instagram i ha estat totalment explícita. Ha tingut un accident en un centre estètic i li han causat cremades per les cames. "Vaig haver de sortir de la clínica sense pantalons i en calcetes perquè no em podia tocar gens les ferides", comenta.

Adara gaudeix d'una posició privilegiada i ha utilitzat l'altaveu que té a les xarxes per reivindicar-se. "Com és possible que un dermatòleg et faci això?", ha preguntat. També ha esmentat el lloc on han tingut lloc els fets, ja que no té por d'arribar fins al final de l'assumpte.

Adara insisteix que ara està patint les conseqüències i ha explicat que ha de tornar a l'hospital per curar les ferides. "No sabeu la nit que he passat. Estic a base d'Enantyums. "M'han hagut d'embenar totes les cames i he de tornar en dos dies a l'hospital perquè em segueixin fent cures".

Adara Molinero té un accident en un centre estètic

Adara Molinero vol estar apartada del focus mediàtic mentre que la seva mare concursa a Gran Hermano Dúo. Però s'ha vist obligada a trencar el silenci per denunciar els fets que han tingut lloc en un centre situat a Madrid. "Em van fer cremades de segon grau, segons l'informe que em van fer a urgències". Després esmenta la clínica i demana explicacions perquè segueix sense entendre què ha passat.

Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero està travessant un mal moment | Mediaset

Molinero ha mostrat una foto de les cames perquè tothom sàpiga a què s'ha d'enfrontar. Les ferides són molt doloroses i fa molt de temps que no descansa. "Aquí m'estaven guarint i posant-me gases amb crema. Em van haver de posar una via i em van haver de posar medicació".

A Adara no li ha tremolat el pols a l'hora de donar totes les dades. Les seves paraules tenen molta repercussió perquè el públic estava pendent del seu comportament a Instagram. Utilitza aquesta plataforma per donar novetats sobre la seva vida i ara que la seva mare és a Telecinco el focus hi està posat.