Muntatge de Manuel Velasco seriós amb una americana negra, María del Monte plorant amb una armilla de flors i Antonio Tejado seriós amb un micròfon

GENT

Manuel Velasco aclareix si donarà suport a María del Monte pel cas d'Antonio Tejado

A conseqüència de la gran amistat que uneix totes dues famílies, Manuel Velasco ha assegurat que María del Monte compta amb tot el seu suport

Manuel Velasco ha reaparegut públicament després de l'arrest d'Antonio Tejado. Moment en què el fill de Concha Velasco no ha tingut objeccions a aclarir si continuarà donant suport a María del Monte després de conèixer tota la informació del cas.

Divendres passat, 9 de febrer, l'excol·laborador de televisió va ser detingut per la Guàrdia Civil a Sevilla després de relacionar-lo amb diversos robatoris duts a terme a la comarca de l'Aljarafe.

A més, les autoritats que van investigar el robatori que es va produir a casa seva el mes d'agost passat han confirmat a María del Monte que Tejado estava involucrat en aquest acte delictiu.

Muntatge de Manuel Velasco somrient amb una camisa blanca i María del Monte somrient amb una armilla de colors
Manuel Velasco dona suport públicament a María del Monte | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Ara, i després que un jutge hagi sol·licitat “presó provisional, comunicada i sense fiança” per a ell i cinc detinguts més, Manuel Velasco ha trencat el seu silenci públicament. En declaracions per a una coneguda agència de notícies, el cineasta ha volgut mostrar-li tot el seu suport a la cantant.

“María és meravellosa, meravellosa, gent que estimem moltíssim, ella i la seva parella han estat molt pendents de la meva mare aquests anys. Té tot el nostre suport i tot el nostre afecte també, sí, sí”, ha aclarit.

Manuel Velasco aclareix si continuarà donant suport a María del Monte, però no és l'únic que s'ha pronunciat

Manuel Velasco ha deixat molt clar que María del Monte i la seva parella són dues de les grans amigues de la seva família. Per això, i després de rebre la seva ajuda durant els últims dies de vida de Concha Velasco, ha assegurat que la cantant té tot el seu “suport i afecte”.

Ara bé, el cineasta no ha estat l'única persona que s'ha pronunciat les últimes hores sobre aquest tema delicat. Aquest dimarts, la intèrpret de Cántame ha trencat el seu silenci després de conèixer la possible implicació del nebot en el robatori amb violència que va patir al seu propi domicili.

Primer pla de María del Monte, somrient i maquillada
María de Monte trenca el seu silenci per parlar sobre la detenció del nebot | GTRES

“Si us poseu al meu lloc, podeu intuir com estic. Sé el respecte que ens tenim i necessito continuar vivint. Em produeix inquietud tenir càmeres a casa meva”, ha assegurat l'amiga de Manuel Velasco, visiblement afectada.

A més, de forma prudent i sense entrar en detalls, María del Monte ha deixat molt clar que vol esperar que el jutge es pronunciï.

“Esperant que la justícia es pronunciï, que és en el que hem de confiar. Jo no soc qui per sospitar de ningú, jo no sospito de ningú fins que un jutge digui el que hagi de dir”, ha confirmat l'amiga de Manuel Velasco.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat
La tieta d'Antonio Tejado vol esperar que un jutge es pronunciï sobre això | Mediaset

"No sé més del que sabeu vosaltres, jo no he estat al corrent de res, no m'han anat informant de res", ha afegit l'artista.

Una decisió molt diferent de la que ha pres la mateixa Chayo Mohedano. A conseqüència de la relació amorosa que va mantenir en el passat amb Antonio Tejado, els mitjans de comunicació han intentat aconseguir alguna declaració de la cantant.

Tot i això, quan li han preguntat si estava al corrent de la detenció abans que es fes pública, la filla d'Amador Mohedano ha optat per no pronunciar-s'hi.