Muntatge amb les cares de José Ortega Cano, Pedro Carrasco i Rocío Jurado
GENT

José Ortega Cano i Pedro Carrasco es van enamorar de Rocío Jurado al mateix lloc

Curiosament, José Ortega Cano i el boxejador van conèixer la cantant al mateix lloc. Una cosa que la filla de 'La más grande' ha assegurat alguna vegada

José Ortega Cano i Pedro Carrasco van començar les seves respectives històries d'amor amb Rocío Jurado al mateix lloc. O això és el que, almenys, ha assegurat Rocío Carrasco alguna vegada.

Aquest dijous, aquestes dues grans figures del nostre país s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. I tot arran de l'un nou especial que TVE emetrà en honor Rocío Jurado.

En només unes hores, Lazos de Sangre dedicarà el seu programa de la setmana a homenatjar 'La Más Grande'. En ell, i amb la seva filla al plató, faran un recorregut per tota la carrera professional de la cantant.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Jurado i la seva filla, Rocío Carrasco, ambdues mig somrients
Rocío Carrasco participarà al nou homenatge televisiu de la seva mare | GTRES, Europa Press, e-noticies.cat

A més, també es tractaran alguns temes de la vida més personal de l'artista, com podrien ser les respectives relacions sentimentals amb José Ortega Cano i Pedro Carrasco.

Ara, i a l'espera de conèixer tot el contingut d'aquest nou homenatge a Rocío Jurado, ha tornat a sortir a la llum una informació molt reveladora. Durant una de les emissions de la sèrie documental, Montealto: Regreso a casa, la dona de Fidel Albiac va compartir una dada que va deixar més d'una sense paraules.

Tal com va assegurar en aquest programa de Telecinco, curiosament, la seva mare es va enamorar de José Ortega Cano i de Pedro Carrasco al mateix lloc.

José Ortega Cano i Pedro Carrasco van conèixer Rocío Jurado al mateix lloc: una plaça de toros

Molt probablement, José Ortega Cano i el boxejador estaran molt presents durant l'homenatge que Lazos de Sangre emetrà aquest dijous en honor a Rocío Jurado. Per això, ia l'espera de conèixer tot el contingut d'aquest especial, aquests dos homes coneguts s'han convertit en el centre de totes les mirades.

Tant és així que ha tornat a sortir a la llum una curiosa informació sobre les seves respectives històries d'amor amb Rocío Jurado. Segons va confirmar la dona de Fidel Albiac, tant el seu pare com el torero, van conèixer la cantant dins una plaça de bous.

No obstant això, va ser durant una de les emissions d'En el nombre de Rocío, quan es van revelar més detalls sobre la història d'amor entre Pedro Carrasco i Rocío Jurado. "La va conèixer en una capea", va assegurar en aquell moment la cunyada de l'artista.

Rocío Jurado, amb la seva cunyada Rosa Benito i exmarit, Pedro Carrasco, en un esdeveniment familiar tots tres amb cares serioses
La filla de Pedro Carrasco i Rocío Jurado relata com es van conèixer els seus pares | Europa Press

A més, l'hereva universal de 'La Más Grande' va voler compartir amb tota l'audiència de Telecinco més dades sobre el dia en què es van enamorar els pares:

"Se'l va trobar a la plaça de toros. Ell crec que li brinda el vedell a ella, acaba la correguda i la gent s'adona que ella és a l'estesa, a la plaça. Llavors comença a venir gent a demanar-li autògrafs i ella comença a angoixar-se".

Tal com va relatar la filla de Pedro Carrasco, la cantant "es va desmaiar i ell va anar i la va agafar per animar-la". "Quan va obrir els ulls el primer que va veure van ser els ulls blaus de Pedro. Va ser amor a primera vista", va afegir a continuació.

Rocío Jurado i José Ortega Cano, en una imatge d'arxiu, tots dos amb rostre seriós
José Ortega Cano i l'artista van intercanviar els números a la consulta d'un metge | Europa Press

No obstant, i encara que la Jurado i José Ortega Cano també es van conèixer en una plaça de toros, va ser en una consulta mèdica on va començar la seva relació sentimental.

Segons va transcendir el 1992, tots dos van coincidir a les instal·lacions del doctor Claudio Mariscal, on es van intercanviar els telèfons. Una trobada casual que tres anys després va acabar en casament.