Muntatge de Rocío Carrasco són la cara seriosa a l'esquerra i amb Gloria Camila en un programa de Telecinco
GENT

Gloria Camila destapa el seu últim intent per reconciliar-se amb Rocío Carrasco

Gloria Camila ha explicat a 'Espejo Público' que ha trucat diverses vegades a la seva germana, però ella no respon mai

Gloria Camila ha explicat a Espejo Público que la seva família està trencada per la iniciativa que ha pres Rocío Carrasco. Assegura que fa uns mesos va tornar a posar-s'hi en contacte, però no va obtenir resposta i ja no sap què fer. Rocío reapareixerà a TVE per rendir un homenatge a Rocío Jurado i Gloria ha aprofitat per reivindicar la seva postura.

La filla de José Ortega Cano ha destapat quin ha estat el seu últim intent per acostar-se a Rocío Carrasco. Promet que li va trucar per telèfon tres vegades diferents, però l'empresària no vol arribar a cap acord. Les seves declaracions han marcat un abans i un després perquè tothom pensava que era Gloria qui no volia saber res de Carrasco.

Fotografia de Gloria Camila Ortega abraçant feliç el seu pare, José Ortega Cano
Gloria Camila s'ha proposat explicar la veritat | Instagram, @gloriacamilaortega

Gloria Camila ha declarat: “Jo he fet trucades i no s'han agafat, han estat denegades, així que jo he fet molts esforços”. No entén el motiu pel qual Rocío es nega a mantenir-hi una conversa. Però ha deixat clar que aquesta negativa no procedeix de part seva.

"No sé per què no m'agafa el telèfon la meva germana i això mai ho havia dit, però sí, jo truco i no em respon. No és culpa meva", els ha revelat als seus companys d'Espejo Público.

Gloria Camila explica les seves trucades a Rocío Carrasco

Gloria no vol continuar en silenci i ha recalcat que en nombroses ocasions ha afluixat la corda. No només trucant per telèfon, sinó també ha intentat calmar la tensió i reunir-se amb Rocío en persona. Tot i això, aquesta última es nega perquè encara té contacte amb Antonio David Flores i Rocío Flores.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco amb rostre seriós i, de fons, una imatge seva on apareix emmordassada amb un llaç vermell
Rocío Carrasco es manté en la mateixa postura | Mediaset, Instagram, @kikohernandeztv, e-noticies.cat

"Abans de totes les mogudes, jo vaig fer una trucada. Després d'anar-me'n a la granja (un programa de Telecinco), vaig enviar un missatge i tampoc em va contestar. Jo ho respecto tot, però no vull que quedi que és per part meva".

La tertuliana d'Espejo Público entén que els espectadors puguin estar confosos, per això considera que ha arribat el moment de ser sincera. Ha estat callada tot aquest temps i creu que és just que el públic conegui la veritat. Aquesta és la raó per la qual destapat els intents que ha fet per reconciliar-se amb Rocío Carrasco