Foto d'arxiu de Rocío Jurado feliç

La sèrie de Rocío Jurado i Pedro Carrasco veu la llum: l'acord que ha signat Rociíto

Rocío Carrasco ha autoritzat el projecte basat en la història d'amor dels pares, però amb condicions

Rocío Jurado està de plena actualitat perquè la seva néta gran, la filla de Rociíto, ha protagonitzat un enrenou sense precedents. Rocío Flores pensa que la seva àvia té més reconeixement; que Pedro Carrasco, però el que “era realment important era ell”. Aquestes declaracions han fet saltar les alarmes, tot i que ara no es parla de Jurado per aquest motiu.

Rocío Jurado ha tingut una vida molt rica i totes les seves experiències quedaran plasmades en una sèrie que veurà la llum força aviat. El projecte està molt avançat, Rociíto hi ha donat llum verda i s'està encarregant de tot. Coneix millor que ningú la història dels seus pares i vol que quedi ben reflectida perquè el públic no en tingui cap dubte.

Primer plànol de Pedro Carrasco amb rostre seriós
Pedro Carrasco adorava Rociíto | Europa Press

Pedro Carraco, tot i ser un esportista internacional, sempre va tenir un paper secundari al costat de Jurado. La cantant era un ídol de masses i tots els periodistes s'hi fixaven, però Pedro també era una cara molt important. Això és precisament el que va voler dir Rocío Flores, encara que tothom va creure que estava intentant fer mal a la seva mare.

Rociíto prefereix no parlar d'aquest tema perquè per a ella tant el pare com la mare eren fonamentals en la història. Ara té oportunitat d'explicar-ho tot en una sèrie que arreplegarà la història del matrimoni. Estarà produïda per la mateixa empresa que s'encarrega d''El ministerio del tiempo', una ficció molt reeixida de TVE.

Rociíto arriba a un acord pel bé dels seus pares

Rocío Jurado tenia una personalitat aclaparadora que ja ha inspirat diverses sèries, però aquesta és la definitiva. Rociíto ha arribat a un acord: ajudarà en tot el possible, facilitarà informació i revisarà el projecte. Això sí, amb una condició: el que s'expliqui ha de ser verídic, res de rumors sense fonament ni notícies sense confirmar.

La dona de Fidel Albiac ha signat un pacte important amb Tesseo Producciones i Onza. Ha elegit bons professionals perquè sap que el projecte tindrà molta repercussió. És possible que vegi la llum en alguna plataforma de pagament, però això encara no està decidit.

Plànol curt de Rocío Jurado amb rostre somrient quan va ser premiada amb la 'Estrella de Oro'
Rocío Jurado sempre respecte Pedro Carrasco | Europa Press

Pedro Carrasco està d'actualitat perquè al seu poble natal han inaugurat una estàtua que ret homenatge a la memòria. Això ha reactivat el tema i Rocíto ha aprofitat l'ocasió per tancar un contracte que marcarà un abans i un després. La sèrie reflectirà la seva història al costat de Jurado, un enamorament que ha ocupat hores i hores als platós de Telecinco.

De moment, Mediaset és fora d'aquest projecte, però Carrasco no ha decidit on vol emetre la història dels seus pares. Tesseo Producciones i Onza han comprat els drets d'aquesta biografia i també tenen pes en la decisió. S'espera que properament organitzin una reunió a Toledo per veure quina cadena podria ser més rendible.