Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i al costat de la seva mare, Rocío Jurado, en blanc i negre, i amb bitllets d'euros de fons
GENT

Rocío Carrasco explica la veritat sobre la vida de Rocío Jurado per un bon motiu

Rocío Carrasco reapareix a la petita pantalla per revelar algunes dades relacionades amb la vida de la seva mare

Rocío Carrasco està a punt de reaparèixer públicament per explicar, una vegada més, tota la veritat sobre la vida de la seva mare, Rocío Jurado. I tot per un motiu molt especial.

Després de més de 20 anys a l'ombra, el 21 de març de 2021 va suposar un abans i un després a la vida de l'hereva de 'La Más Grande'. Aquell dia, es va emetre per primera vegada la seva sèrie documental Rocío: explicar la verdad para seguir viva.

Imatge de Jorge Javier Vázquez amb Rocío Carrasco escollint les plomes de Rocío Jurado a 'Montealto'
Rocío Carrasco ja va parlar de la vida de la seva mare a Telecinco | Mediaset

A través de tots els seus episodis, Rocío Carrasco va anar relatant amb detalls com va ser la seva vida, segons ella, al costat d'Antonio David Flores. A partir d'aquest moment, la televisiva es va convertir en una de les cares més importants dins de Mediaset España.

Tant és així que, posteriorment, va tenir l'oportunitat de protagonitzar dues docusèries més, però en aquests casos, estaven dedicades a la seva mare. Hi va relatar com va ser la vida de la Jurado fins al dia de la seva mort.

Muntatge de Terelu Campos i Rocío Carrasco amb el fons de Bake Off
Després del fitxatge per 'Bake Off', Rocío Carrasco parlarà sobre la seva mare en un altre programa de TVE | RTVE

Ara, i després de convertir-se en persona no-grata dins aquesta empresa audiovisual, Rocío Carrasco ha tornat a la petita pantalla de la mà de TVE. La dona de Fidel Albiac ha esdevingut una de les concursants oficials del seu reality culinari, Bake Off: famosos al horno.

Tot i això, aquest no seria l'únic projecte audiovisual que tindria entre mans al costat de la televisió pública. A més, segons ha compartit un usuari de les xarxes socials, aquest dijous la televisiva explicarà a La 1 tota la veritat sobre la vida de Rocío Jurado per un bon motiu.

Rocío Carrasco explicarà tota la veritat sobre la seva mare: 'Lazos de Sangre' emetrà un programa dedicat a Rocío Jurado

Dijous que ve, 14 de desembre, el programa Lazos de Sangre dedicarà la seva emissió de la setmana a homenatjar a 'La Más Grande'. Una notícia que no ha passat desapercebuda a les xarxes socials.

Tant és així que un usuari de X no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de compartir aquesta informació amb la resta d'aquesta comunitat. "Dijous surt Rocío Carrasco a RTVE. Aquest dia emeten un homenatge a Rocío Jurado".

Primer pla de la cantant Rocío Jurado somrient mirant a càmera
Rocío Jurado es converteix en la protagonista del nou programa de 'Lazos de Sangre' | Europa Press

Aquest internauta ha compartit un dels reportatges que RTVE ha emès a La 1 per promocionar aquesta emissió. S'hi anuncia la col·laboració de la dona de Fidel Albiac i de la seva gran amiga, Anabel Dueñas.

A més, en aquest avenç també podem escoltar Rocío Carrasco parlar amb Carlos Herrera sobre un dels temes més personals de la seva mare.

Com es podia esperar, els usuaris de les xarxes socials no han trigat a pronunciar-s'hi. Tant és així que els seguidors de la televisiva no han pogut contenir l'emoció en assabentar-se de la notícia.

"Una bona notícia. Allà estarem per gaudir de la memòria de Rocío Jurado, que tant li han volgut robar a la filla", ha assegurat una usuària de X.

Tot i això, n'hi ha que han aprofitat l'ocasió per carregar durament contra tots els rivals de Rocío Carrasco. "Quines ganes de veure-la una altra vegada a la tele. Que es fotin alguns, que ella segueix brillant, segueix treballant, segueix vivint".