Muntatge de Kiko Hernández somrient amb una captura de '¡Sálvese quien pueda!' amb ell agenollat

Kiko Hernández ret un bonic homenatge a Rocío Jurado fora d'Espanya

Kiko Hernández protagonitza un gran moment a '¡Sálvese quien pueda!'

¡Sálvese quien pueda! arribava a Netflix aquest cap de setmana i els moments que ens ha deixat el reality són pràcticament incomptables. Des de les ocurrències de Belén Esteban al drama de Lydia Lozano per no trobar feina a Miami.

Un dels grans moments que no ha passat desapercebut és el bonic homenatge que Kiko Hernández va tenir amb Rocío Jurado al reality. María Patiño, Chelo García-Cortés, Lydia Lozano i Kiko s'emportaven una gran sorpresa en trobar-se amb l'estrella de 'La Más Grande' al passeig de la fama de Miami.

Kiko Hernández i el seu bonic homenatge a Rocío Jurado a ¡Sálvese quien pueda!

El reality de Netflix, on els mítics col·laboradors de Sálvame han de trobar feina a Miami, no està deixant indiferent absolutament ningú. Un dels grans moments del reality el protagonitzava Kiko Hernández amb els seus companys.

En una de les escenes del segon capítol, els col·laboradors de televisió es trobaven amb l'estrella de Rocío Jurado al passeig de la fama de Miami.

Captura de '¡Sálvese quien pueda!' amb Kiko Hernández agenollat a terra
Kiko rendia homenatge a l'estrella de Rocío Jurado a Miami | Netflix

Kiko Hernández no dubtava a frenar en sec els seus companys per assenyalar-ho molt emocionat. "Hala, Rocío Jurado!", exclamava el tertulià. Davant d'això, la resta de televisius van començar a entonar un “ole, ole, ole”.

María Patiño cridava el següent: "Visca la sang rociera, visca la Verge del Rocío i visca la mare que em va parir". Sens dubte, una bonica picada d'ullet a la figura de 'La Más Grande', que va aconseguir creuar el toll gràcies al seu enorme talent i al seu gran llegat artístic.

La bonica relació entre Kiko Hernández i Rocío Carrasco

En els darrers temps, hem vist com la relació d'amistat entre Kiko Hernández i Rocío ha estat cada cop més forta. Sense anar més lluny, abans que ¡Sálvese quien pueda! s'estrenés, Kiko Hernández compartia un missatge bonic al costat de Rocío.

El televisiu compartia una instantània de tots dos junts i l'acompanyava d'un text emotiu. "Gràcies per ajudar-me en tots els meus projectes, Ro", compartia Kiko Hernández. La filla de 'La Más Grande' ha estat un gran suport per al televisiu en tots els projectes en què ha estat involucrat.

Storie de Kiko Hernández a Instagram amb Rocío Carrasco asseguts en un sofà del bingo 'Las Vegas' el 8 de novembre de 2023
Els dos televisius mantenen un fort enllaç | Instagram, @kikohernandeztv

Carrasco també ha seguit molt de prop els passos de Kiko Hernández sobre les taules del teatre. El tertulià ha aconseguit un gran èxit en els últims anys i Rocío l'ha vist actuar diverses vegades.

¡Sálvese quien pueda! arriba a dalt de tot de Netflix

Tot i que aquesta vegada no comptem amb les dades d'audiència com a la televisió, hi ha un altre indicador que assenyala la bona acollida que ha tingut el reality de Netflix. Després de la seva estrena a la plataforma de pagament, el reality es col·locava al número u de sèries més vistes d'Espanya.

De moment, només han vist la llum els tres primers capítols que tenen lloc a Miami. Tot i això, al gener arribarà l'altra tanda de tres episodis on la trama es desenvolupa a Mèxic. I, a més, sembla un secret de domini públic que una segona temporada estaria també a punt de confirmar-se.