Muntatge de fotos de primer pla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, tots dos amb rostre seriós i un emoji d'anells trencats al costat
GENT

Iñaki Urdangarin renuncia a una cosa important per divorciar-se de la infanta Cristina

Després de mesos de negociacions, finalment Iñaki Urdangarin ha rebutjat la pensió que havia pactat per divorciar-se de la infanta Cristina

Iñaki Urdangarin ha pres una de les decisions més importants de tota la seva vida. L'exjugador d'handbol ha renunciat a tots els privilegis que havia aconseguit després de mesos de negociacions amb la infanta Cristina.

A finals de 2023, els mitjans de comunicació del nostre país van començar a anunciar que els exducs de Palma estaven a un pas de separar les seves vides definitivament. Tanmateix, no s'ha tornat a saber res del tema fins ara.

Molts estaven convençuts que Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina anunciarien el seu divorci a través d'un comunicat oficial. Però, segons ha confirmat la revista ¡Hola! en exclusiva, el matrimoni ja ha signat aquesta documentació en secret.

Encara que no ha transcendit la data exacta, la capçalera esmentada ha pogut saber gràcies a les seves fonts que, a principis de gener, “ja eren dues persones lliures”.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina han signat el seu divorci en secret | e-noticies.cat

En un principi, estava previst que la signatura del seu divorci es produís a Ginebra per evitar possibles filtracions, però finalment ha tingut lloc en una notaria de Barcelona.

A més, la publicació ha revelat una dada més, en aquest cas, relacionada amb l'acord a què havien arribat el mes de desembre. Inicialment, Iñaki Urdangarin va posar sobre la taula les seves exigències per signar els papers del divorci.

Tot i això, i malgrat haver arribat a un acord amb la seva exdona, ara la revista ¡Hola! ha confirmat que finalment l'exduc de Palma "no rebrà indemnització ni pensió".

Iñaki Urdangarin renuncia a la indemnització i a la pensió que va sol·licitar per divorciar-se de Cristina

Dos anys després d'anunciar-ne la separació, i després d'una llarga negociació, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ja han signat els papers del divorci. Tanmateix, l'exjugador d'handbol “no rebrà indemnització ni pensió” després d'haver posat fi a aquest procés.

Fa setmanes, Juan Luis Galiacho va revelar a El Cierre Digital que, després de posar fi al seu matrimoni, el xicot d'Ainhoa Armentia rebria 50 000 € mensuals.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki Urdangarin no rebrà ni la indemnització ni la pensió que va sol·licitar | Europa Press

A més, també va confirmar que Iñaki Urdangarin s'embutxacaria 2 milions d'euros a canvi de no revelar alguns secrets de la monarquia al llibre que li van oferir escriure.

Però, ara, la revista ¡Hola! ha confirmat que l'exmarit de la infanta Cristina finalment no rebrà aquesta quantitat de diners. També ha assegurat que tots dos han arribat a un acord econòmic per cobrir les despeses comunes dels seus quatre fills. Això sí, tenint en compte la gran diferència d'ingressos que hi ha entre ells.

Pel que fa a la casa de Bidart, Iñaki Urdangarin i la seva exdona també han arribat a un pacte. Encara que al principi l'esportista va sol·licitar aquesta propietat en les seves negociacions, finalment continuarà sent de la infanta.

Ara bé, quan els seus quatre fills acudeixin a aquesta localitat francesa amb el seu pare, l'exjugador d'handbol podria gaudir-ne.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
Cristina mantindrà la propietat de Bidart, però Iñaki en podrà gaudir | Europa Press

El 22 de gener de 2022, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van anunciar la seva separació després de sortir a la llum unes fotografies de l'esportista amb Ainhoa Armentia.

Des de llavors, la filla de l'emèrit va posar en marxa tots els tràmits pertinents per separar definitivament les seves vides. Encara que, això sí, la infanta va decidir portar aquest procés “a poc a poc” i “sense pressions”.

Segons va transcendir en aquell moment, la intenció del matrimoni era esperar que la seva filla Irene complís la majoria d'edat. I tot per evitar haver d'arribar a un acord exprés de la seva guàrdia i custòdia.

No obstant això, aquesta situació s'ha allargat més del que ells esperaven. Finalment, segons ¡Hola!, durant el mes de desembre Iñaki Urdangarin i Cristina van arribar a un acord i van posar fi al seu matrimoni abans de donar la benvinguda a 2024.