Muntatge de la reina Sofia amb la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin
GENT

La reina Sofia té una actitud que la delata davant del divorci de la infanta Cristina

La reina Sofia ha reaparegut molt seriosa després de sortir a la llum el divorci de la infanta Cristina amb Iñaki Urdangarin

La reina Sofia ha reaparegut en públic després de conèixer-se el divorci de la infanta Cristina amb Iñaki Urdangarin. I la veritat és que la seva actitud no ha passat desapercebuda.

Amb gest molt seriós, i poc habitual, ja que ha hagut de fer front a altres situacions més complicades, la reina Sofia no ha amagat la seva preocupació. Si bé no sabem si pel divorci de la seva filla, o pels escàndols que esquitxen la seva nora Letícia i el rei Felip.

La reina Sofia amb gest seriós al seu primer acte públic del 2024
La reina Sofia, amb gest seriós al seu primer acte públic del 2024 | Europa Press

Cal destacar que Sofia està molt unida a la infanta Cristina i ha viscut de prop el seu drama amb Iñaki Urdangarin. De fet, sempre ha anteposat els seus nets per sobre de tot i tindria por de com tota aquesta situació els pot afectar.

Mentre que, malgrat que mai no ha acabat d'encaixar amb Letícia, sempre ha procurat mantenir-se al marge i no donar peu a més xerrameques. Sobretot tenint en compte les topades que han protagonitzat en públic.

Així, hem pogut veure com la reina Sofia ha perdut el somriure, a la qual ens tenia molt acostumats en aquest tipus d'actes. La monarca ha presidit la jura davant la Bandera d'Espanya a l'Aquarterament 'El Rey' de la Guàrdia Reial.

Imatge de la família Urdangarin i Borbó passejant pel carrer
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ja han signat el divorci | GTRES

La reina Sofia reapareix en públic després de confirmar-se el divorci de la infanta Cristina

I, encara que es tractava d'un acte força solemne, la seva actitud seriosa i capcota ha cridat molt l'atenció.

Bona prova que els problemes que afronta la família reial no li resulten indiferents i han començat a passar-li factura. Al llarg dels anys, si per alguna cosa s'ha caracteritzat la reina Sofia, és per haver mantingut aquesta imatge ideal de reina que ha hagut d'aguantar carros i carretes.

Tot i això, l'emèrita ha preferit portar el seu patiment i dolor en privat, mentre que mai s'ha permès tenir un mal gest de cara al públic.

Un bon exemple que ha intentat copiar Letícia, que darrerament capeja el temporal com pot. Tot i això, i malgrat la seva serietat, la reina Sofia no ha perdut en cap moment la seva elegància.