Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Urdangarin al carrer
GENT

Irene Urdangarin fa servir dues paraules per referir-se al seu germà Juan Urdangarin

Irene Urdangarin i els seus germans tenen un grup de WhatsApp on utilitzen un motivador sobrenom per parlar de Juan Urdangarin

Irene Urdangarin fa servir només dues paraules per referir-se a Juan Urdangarin. Segons la revista ¡Hola!, la jove i la resta dels seus germans utilitzen un malnom per referir-s'hi durant les seves converses de WhatsApp.

Després de gairebé dos anys de disputes i negociacions, el divorci dels exducs de Palma és a un pas de convertir-se en realitat. Segons ha transcendit, Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin ja haurien arribat a una sèrie d'acords i ara només faltaria que ho fessin oficial a través d'un comunicat.

Tot i això, durant tot aquest temps, la mare d'Irene Urdangarin ha hagut de passar per un autèntic malson. Tal com va confirmar al seu moment En Blau, la infanta sempre va estar molt enamorada de l'exjugador d'handbol. Tant és així que, segons algunes fonts, va arribar a demanar al seu marit començar de zero.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Els fills de Cristina i Iñaki han patit molt amb el divorci | e-noticies.cat

Però ara, la situació personal de Cristina ha canviat radicalment. Segons l'esmentat mitjà, la germana de Felip VI ja té una nova il·lusió. Tot i això, no hi ha cap dubte que aquest tempestuós divorci ha aconseguit fer efecte en els seus quatre fills.

Ara, la revista ¡Hola! ha deixat els seus lectors sense paraules en revelar una nova informació sobre els fills de la infanta i Iñaki. Tal com ha confirmat, Irene Urdangarin i els seus germans han creat un grup de WhatsApp per recolzar-se mútuament en aquests moments tan complicats.

Però allò que veritablement ha cridat l'atenció ha estat el malnom que ella i els seus altres germans utilitzen per dirigir-se a Juan Urdangarin: "The Boss" (el cap).

Irene Urdangarin utilitza només dues paraules per referir-se a Juan Urdangarin: "El cap"

Durant els darrers mesos, Irene Urdangarin s'ha convertit en un dels membres més populars dins de la Casa Reial espanyola. Cosa que Juan Urdangarin no pot presumir.

El fill gran de Cristina i Iñaki sempre s'ha estimat més portar una vida discreta i allunyada de la vida social. Tant és així que diversos mitjans l'han anomenat "el net més desconegut" de Joan Carles I.

Muntatge Juan, Pablo, Miguele Irene Urdangarin
Irene Urdangarin i els seus germans tenen un grup de WhatsApp | Europa Press, e-noticies.cat

Una discreció que, segons En Blau, estaria directament relacionada amb els seus problemes personals. Aquest mitjà assegura que, entre altres coses, el germà d'Irene Urdangarin viu en un "segon pla" per "haver patit bullying" i per "haver rebut tractament psicològic pel Cas Nóos".

Per això, i en un intent per animar-lo, la filla petita dels exducs de Palma i la resta dels seus germans han escollit un malnom per a ell. Tal com ha confirmat la revista ¡Hola!, tots quatre han creat un grup de WhatsApp per recolzar-se en aquests complicats moments:

"Entre ells parlen diàriament, fins i tot tenen un grup de WhatsApp entre els quatre en què es recolzen en els moments dolents". A més, confirma que "Pablo, el més obert i gamberro dels quatre" i que "sol ser una mena d'unió entre tots".

Foto de Juan Urdangarin, al costat dels seus germans Pablo i Irene, en el funeral del rei Constantí de Grècia
Irene Urdangarin i els seus germans es refereixen a Juan com 'El cap' | Europa Press

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el malnom que Pablo, Miguel i Irene Urdangarin utilitzen freqüentment per referir-se al seu germà, Juan Urdangarin.

Segons la revista de la salutació, el fill gran de Cristina i Iñaki ha estat “qui més ha patit la situació dels seus pares”. Per això, els seus tres germans han decidit anomenar-lo "The Boss" (el cap).

Per la seva banda, Irene Urdangarin tampoc no estaria passant per un dels seus millors moments. Tant és així que tot aquest conflicte familiar ha acabat afectant el seu rendiment acadèmic.

Estava previst que la neta de Joan Carles I comencés, després de complir la majoria d'edat, una nova etapa estudiantil a la famosa escola d'hostaleria, École Hôtelière de Lausanne.

Però, finalment, Irene Urdangarin ha optat per ajornar els estudis per prendre's un any sabàtic. Temps que està fent servir, entre altres coses, per col·laborar amb diversos projectes de voluntariat.