Muntatge de la infanta Cristina seriosa i la infanta Elena somrient

GENT

La pregunta sobre la infanta Cristina que la infanta Elena es nega a respondre

La infanta Elena evita pronunciar-se sobre l'estat de la infanta Cristina després de la formalització recent del seu divorci amb Urdangarin

La infanta Elena sorprenia en acudir als premis de l'Associació de la Premsa Esportiva a Madrid amb una lesió. La germana de la infanta Cristina feia acte de presència a la gala amb una sabata ortopèdica a la cama esquerra.

Elena no va voler entrar en detalls sobre els fets, però tampoc sembla ser gens greu. Sobretot després de la seva tranquil·litat aparent després de l'esdeveniment quan va ser preguntada pel seu estat. La infanta va comentar que es trobava bé i va esquivar amb habilitat la pregunta sobre com es trobava la infanta Cristina.

La pregunta que la infanta Elena es nega a respondre de la infanta Cristina: "Com està la seva germana?"

La infanta Elena acudia a un acte a El Beatriz Auditorio de Madrid per assistir als premis de l'Associació de la Premsa Esportiva. L'esdeveniment es va celebrar el passat dilluns 29 de gener i la germana de la infanta Cristina va anar amb una sabata ortopèdica.

Ràpidament, els mitjans es van interessar pel seu estat i el motiu que hauria desencadenat l'ús d'un ortesi de turmell. Una mena de banda elàstica que protegeix la zona danyada i facilita la mobilitat.

La infanta Elena somrient amb una cama ortopèdica, uns pantalons de talps i una americana blanca
La infanta Elena no respon a la pregunta sobre l'estat de la infanta Cristina | GTRES

Amb un somriure, la filla d'emèrit va evitar pronunciar-se sobre què li havia passat i va gaudir com la resta dels convidats de la gala. Un cop finalitzat l'esdeveniment, Elena va ser vista sortint de l'auditori per dirigir-se al cotxe que esperava per portar-la a casa.

Com no podia ser altrament, la premsa va voler saber-ne més detalls, però la infanta es va limitar a dir que es trobava bé. Es va mostrar molt més cauta quan els periodistes li van llançar una pregunta sobre la infanta Cristina.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
La premsa vol saber com es troba la infanta Cristina després de formalitzar el divorci | Europa Press

"Com està la seva germana?", se sent a la reportera. El moment va ser recollit per Lecturas i mostra com la mare de Froilà evita respondre, ficant-se al vehicle que l'esperava.

La formalització del divorci de la infanta Cristina ha copat l'interès de la premsa, que desitja saber com es troba. Mentre Iñaki continua enfocat en la seva nova vida amb Ainhoa, la germana de la infanta Elena s'ha refugiat en la seva família.

La infanta Elena guarda silenci sobre la infanta Cristina

En aquesta ocasió, la infanta Elena ha accedit a guardar silenci sobre els assumptes que concerneixen la infanta Cristina. Però no sempre va ser així. Fa uns mesos, després d'assistir a la presentació de la pel·lícula Mi otro Jon, l'actitud de la primogènita de Joan Carles va ser diferent.

Durant una xerrada amb alguns dels assistents a l'esdeveniment, la infanta sí que va parlar de la situació sentimental de la seva germana. Així ho confirmava Informalia després de fer-se ressò de com la mare de Victòria Federica explicava que el divorci se signaria "en qüestió de setmanes". "Segur que abans de final d'any", s'aventurava a revelar.

Infanta Elena en un acte institucional
La infanta Elena va ser la primera a posar data al divorci de la seva germana | Europa Press

Ara, però, l'actitud de la infanta Elena és molt diferent i es mostra més prudent. Per la seva banda, la infanta Cristina continua centrada en la seva vida i la seva feina.

Qui sí que ha explicat com es troba l'exdona d'Iñaki Urdangarin ha estat Pilar Eyre al seu canal de YouTube. La periodista experta en la casa reial afirma que Cristina "es va resistir com una valenta" a separar-se quan el seu entorn així ho va aconsellar. Va ser la portada de Lecturas d'Iñaki i Armentia el que va acabar de manera definitiva amb tot.

Segons Eyre, va ser un revés dur, ja que "esperava que envellirien junts", cosa que finalment no podrà ser. De moment, l'entorn proper de la infanta Cristina guarda silenci, protegint així el tràngol dur que ha suposat el final del seu matrimoni.