Muntatge amb Iñaki Urdangarin somrient amb una jaqueta blava i Jaime del Burgo seriós amb corbata negra

GENT

Iñaki Urdangarin tanca un acord polèmic després de superar Jaime del Burgo

Iñaki Urdangarin coneix molta més informació de la monarquia que Jaime del Burgo, però ha decidit no revelar res a canvi d'una important suma de diners

Iñaki Urdangarin ha tancat un pacte polèmic durant el seu divorci amb la infanta Cristina. Pacte amb què ha aconseguit deixar clara una cosa: ha superat Jaime del Burgo. Tal com ha assegurat En Blau, l'exduc de Palma coneix molta més informació compromesa sobre la casa reial que el mateix empresari navarrès.

Unes dades que coneix gràcies al fet d'haver estat casat durant 27 anys amb la infanta. Tot i això, segons ha transcendit, Iñaki ha acordat no explicar res sobre això a canvi d'un pacte polèmic al qual va arribar abans de trencar legalment el seu matrimoni.

Muntatge de Jaime del Burgo somrient amb ulleres i Iñaki Urdangarin amb rostre neutre i jaqueta blava
Iñaki Urdangarin coneix més informació sobre la casa reial que Jaime del Burgo | e-noticies.cat, GTRES

Ja han passat dues setmanes des que ¡Hola! va confirmar que Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó havien signat el seu divorci a finals de desembre. La revista va assegurar que aquest tràmit es va dur a terme en una notaria de Barcelona en la més estricta intimitat.

Tanmateix, aquest polèmic divorci continua generant una gran expectació, ja que encara queden molts dubtes per resoldre. Malgrat tots els rumors que han sortit a la llum sobre el seu acord, aquesta capçalera ha assegurat que l'exduc de Palma no ha rebut ni "indemnització ni pensió".

Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb una cua i Iñaki Urdangarin seriós
Del divorci dels exducs de Palma tothom continua parlant-ne | e-noticies.cat, GTRES

Informació que podria no ser del tot certa. Segons Pilar Eyre, Iñaki Urdangarin ha arribat a un pacte amb la infanta de no revelar cap informació de la seva família a canvi de certa quantitat de diners.

Una postura molt diferent de la que ha pres Jaime del Burgo. Durant les últimes setmanes, l'advocat ha estat revelant diverses dades sobre el seu suposat afer amb la reina Letícia. Però la reina no ha estat l'única perjudicada.

Tal com hem pogut veure, l'exmarit de Telma també ha destapat alguns draps bruts de la casa reial, relacionats precisament amb l'exdona d'Iñaki Urdangarin.

Iñaki Urdangarin tanca un pacte polèmic després de superar Jaime del Burgo: coneix molta més informació que ell

Iñaki Urdangarin i Jaime del Burgo tenen molt més en comú del que sembla a primera vista. Tots dos han tingut una relació molt estreta amb la casa reial espanyola. Encara que, això sí, per motius molt diferents.

Ara bé, malgrat totes les confessions que ha fet l'empresari navarrès, l'exmarit de la infanta Cristina ha aconseguit superar-lo amb escreix.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa
Iñaki ha demanat que no se sàpiga l'acord a què ha arribat per signar el seu divorci | GTRES

Tal com ha transcendit durant tots aquests anys, Iñaki Urdangarin coneix de primera mà molta informació compromesa sobre la família de la seva exdona. De fet, li han proposat escriure un llibre explicant tot allò que sap sobre això.

Però avui dia, l'exjugador d'handbol ha decidit continuar guardant silenci, i tot pel polèmic acord que va signar amb Cristina. Encara ¡Hola! ha confirmat que no ha rebut ni "indemnització ni pensió" després del seu divorci, diversos experts en la casa real diuen el contrari.

Segons ha comentat Pilar Eyre, Iñaki Urdangarin ha pactat amb la seva exdona no revelar cap drap brut de la monarquia espanyola a canvi d'una suma de diners. Quantitat que actualment es desconeix i que ell mateix ha demanat que es mantingui en secret.

Fa uns mesos, Juan Luis Galiacho va assegurar a El Cierre Digital que, després de posar fi al seu matrimoni, Iñaki rebria una pensió de 50 000 € mensuals. A més, també va revelar que s'embutxacaria 2 milions d'euros a canvi de no destapar alguns secrets de la monarquia en aquest llibre.

Per la seva banda, Jaime del Burgo ja ha anunciat que d'aquí a molt poc publicarà Y nada más que la verdad. Una autobiografia on explicarà la seva suposada història d'amor amb Letícia. A més, està previst que en aquesta publicació apareguin algunes dades compromeses sobre diversos membres de la família reial.