Muntatge amb Ramón García seriós amb camisa grisa, Cayetano Rivera somrient amb una americana negra i Fran Rivera somrient amb un collaret
GENT

Cayetano Rivera i Ramón García, testimonis d'un succés molt especial per a Fran Rivera

Ramón García serà l'encarregat de conduir la gala de presentació de la Feria de San Isidro 2024, on no faltarà Cayetano Rivera. A més, la seva neboda Tana serà la gran protagonista de l'esdeveniment

Cayetano Rivera estarà present en un esdeveniment molt especial per al seu germà Fran, que tindrà lloc d'aquí a uns mesos. Tana Rivera, filla del gran dels Rivera, ha estat seleccionada com a imatge de la festivitat de San Isidro 2024.

Es tracta de la fira taurina més important de Madrid, la gala de presentació de la qual tindrà lloc avui, dijous 1 de febrer. La cerimònia serà presentada per Ramón García i, juntament amb Tana, hi serà el seu oncle Cayetano, que torejarà a la Plaza Monumental de Las Ventas.

Cayetano Rivera i Ramón García, presents en un especial: la filla de Fran debuta com a musa de San Isidro

Ramón García, el mític presentador d'El Grand Prix, serà l'encarregat de capitanejar la gala de presentació de la Feria de San Isidro 2024. La Comunitat de Madrid s'engalana per donar el tret de sortida a una de les seves festes més populars amb nombrosos personatges coneguts.

Aquesta nit tindrà lloc la cerimònia on es presentarà el cartell de San Isidro amb una protagonista molt especial. Tana Rivera, filla de Fran Rivera, serà la imatge del cartell encarregat d'anunciar les figures que torejaran a la Monumental, segons El Mundo.

Tana Rivera al carrer responent a la premsa
Tana Rivera serà la imatge del cartell de la Feria de San Isidro 2024 | Europa Press

San Isidro és el 15 de maig i ella serà la imatge principal de la festivitat atesa la seva joventut i els cognoms que la precedeixen. Tot un honor per a Tana, que sempre ha estat molt vinculada al món dels toros.

La noia no hi serà sola en el seu gran debut com a musa, ja que els seus pares, Fran i Cayetana Martínez de Irujo, l'acompanyaran. També hi haurà el seu oncle, Cayetano Rivera, que a més de no perdre's el gran dia de Tana, hi té un paper protagonista.

Primer pla de Cayetano Rivera mirant a càmera amb el rostre completament seriós
Cayetano Rivera també anirà a la gala de presentació de la fira | GTRES

L'ex d'Eva González apareixerà al cartell presidit per Tana com un dels toreros convocats a San Isidro. Així ho ha confirmat el consell d'administració del Centro de Asuntos Taurinos i la Comunitat de Madrid.

Sens dubte serà una nit molt especial per a la família Rivera, que reunirà de nou els germans després de les últimes polèmiques. Cayetano travessa un dels seus millors moments professionals després de l'èxit a Colòmbia i la seva convocatòria a la Feria Taurina de Santiago 2024.

Per la seva banda, el seu germà Fran segurament estarà orgullós de la gran oportunitat que han brindat a la seva filla. No en va, és una de les festes taurines més importants reservada només per a les grans figures.

Cayetano Rivera, un cop més al costat de la seva neboda

Mentre Ramón García estigui al capdavant de la gala extraordinària de presentació de la Feria de San Isidro, entre els convidats hi haurà un moment especial. De nou, Cayetano demostrarà el seu suport a la seva neboda Tana, com ja va fer fa uns mesos, quan va anar al primer esdeveniment que la jove va organitzar.

Deixant a un costat els problemes familiars, l'ex d'Eva González no es vol perdre el gran debut de la filla de Fran. S'espera que sigui una nit màgica per a Tana, el cartell de la qual veurà la llum d'aquí a unes hores. Tal com subscriu El Mundo, la jove apareix vestida per Lorenzo Caprile amb un disseny d'inspiració taurina ocupant gran part del cartell.

Cayetano Rivera amb rostre somrient torejant en la plaça de toros de València
Cayetano Rivera torejarà a la Feria de San Isidro 2024 | Europa Press

Però per a Cayetano també serà una nit carregada d'emoció, el fill de Paquirri torna a Las Ventas després de sis anys. El 2018 va ser l'última vegada que el mitjà dels Rivera va trepitjar l'emblemàtica plaça de toros. Des de llavors no ha estat convocat, fins ara.

Coincidint amb el debut de la seva neboda, Cayetano torna a Las Ventas i serà anunciat amb dues tardes al serial. Els festejos taurins començaran el pròxim 10 de maig i s'allargaran fins al 8 de juny.