Muntatge de fotos de pla curt de Paloma Cuevas i Luis Miguel amb rostre somrient i, al costat, imatges seves borroses amb l'emoji d'una bomba i d'una càmera de fotos
GENT

Les imatges de Paloma Cuevas amb Luis Miguel que confirmen el que molts pensen

Surten a la llum unes noves i romàntiques fotografies protagonitzades per Paloma Cuevas i el cantant Luis Miguel

Paloma Cuevas i Luis Miguel s'han tornat a convertir en els protagonistes indiscutibles de la premsa social del nostre país. I tot arran de les últimes i reveladores imatges que han sortit a la llum i que van ser captades durant la celebració del darrer aniversari del cantant.

En aquestes instantànies, podem veure la parella agafada de la mà i en una actitud molt còmplice. Gest que ha confirmat el que molts pensaven des de feia mesos: l'artista i la socialité estan completament enamorats.

El passat divendres, 19 d'abril, el ‘Sol de Mèxic’ va complir 54 anys. I per a l'ocasió va viatjar al costat de Paloma Cuevas i de la resta dels seus amics a Las Vegas, ciutat on va organitzar una festa amb magnificència.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta celebració han estat les últimes imatges que han vist la llum. En les últimes hores, han començat a circular per les xarxes socials les fotos més romàntiques de la parella fins ara.

Muntatge amb un concert de Luis Miguel al fons i primer pla amb un micròfon i Paloma Cuevas somrient

En elles, es pot apreciar la complicitat que hi ha entre tots dos, i prova d'això és el gran somriure que tant Paloma Cuevas com Luis Miguel mostren en tot moment.

Surten a la llum unes reveladores imatges de Paloma Cuevas i Luis Miguel que aclareixen tots els dubtes

Tot i que sempre han estat molt discrets amb la seva relació sentimental, aquest cap de setmana, Paloma Cuevas i Luis Miguel han reaparegut junt i agafats de la mà.

Amb motiu del 54è aniversari del cantant, la parella s'ha reunit amb diverses persones properes al seu entorn per celebrar aquesta data tan especial. Entre els assistents hi havia Alejandro i Michelle Salas, el germà i la filla gran de l'artista.

Muntatge de fotos de Luis Miguel i Paloma Cuevas agafats de la mà passejant per Las Vegas

Paloma Cuevas, Luis Miguel i la resta de convidats es van traslladar fins a Wynn Resort, un dels hotels més luxosos de Las Vegas. Allí han pogut gaudir d'una agradable vetllada, la qual ha estat amenitzada per un grup de mariachis.

Tot i això, el que veritablement ha cridat l'atenció d'aquesta celebració ha estat la complicitat que la parella ha mostrat en tot moment.

Per a l'ocasió, Paloma Cuevas ha tornat a fer gala del bon gust per a la moda i ha lluït una faldilla llarga en tons plata i una camisa blanca. En canvi, Luis Miguel ha optat per total look de negre compost per levita, camisa i pantalons de sastre.

A finals del 2020, van saltar totes les alarmes al voltant d'Enrique Ponce i la dissenyadora de moda. Tal com va transcendir en aquell moment, després de 25 anys junts i dues filles en comú, tots dos van decidir posar punt final al seu matrimoni.

Muntatge en primer pla de Paloma Cuevas somrient i Enrique Ponce seriós amb una corbata

Tot i això, el que veritablement va sorprendre va ser que, al cap de pocs dies, sortís a la llum que l'exmarit de Paloma Cuevas ja havia refet la seva vida amb l'Ana Soria.

Com era d'esperar, aquesta informació va provocar un gran dolor a la socialité. Tot i això, un temps després, aquest sentiment va canviar completament després de començar la seva idíl·lica història d'amor amb Luis Miguel.

Durant tot aquest temps, la parella ha intentat portar la seva relació amb total discreció, tant és així que són poques les imatges que n'han transcendit junts. I prova d'aquesta prudència són les darreres declaracions públiques de Paloma Cuevas.

El passat 8 d'abril, la socialité va reaparèixer a l'Església Catedral de les Forces Armades de Madrid per assistir a la missa funeral en memòria de Fernando Gómez Acebo. Moment que els mitjans de comunicació van aprofitar per preguntar-li per la seva relació amb el Luis Miguel.

I encara que Paloma Cuevas no en va voler dir res, la veritat és que el seu rostre de felicitat va deixar al descobert el bon moment personal que està passant.

➡️ Gent

Més notícies: