Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos

GENT

Enrique Ponce reapareix sense Ana Soria després de la decisió sobre el seu futur

Enrique Ponce reapareix en un important esdeveniment taurí i anuncia una notícia relacionada amb la seva carrera professional

Després dels rumors que han sortit a la llum sobre la seva relació sentimental, i després de setmanes ocupant un discret segon pla, l'Enrique Ponce va reaparèixer públicament el 18 de març passat. I ho va fer per assistir a un dels esdeveniments més importants per a ell: la Fira de Falles 2024.

Com a bon valencià, l'Enrique no es va voler perdre aquest conegut esdeveniment taurí per res al món, encara que això sí, ho va fer sense la companyia de la seva parella, l'Ana Soria.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce no vol que la seva relació amb Ana Soria enterboleixi les seves reaparicions | GTRES

Tot apunta que tots dos han decidit que la model no hi sigui present ni en aquesta ni en les pròximes intervencions de l'Enrique Ponce per dos motius. El primer, per intentar protegir la imatge de la jove després de totes les especulacions que han transcendit sobre una suposada crisi entre ells.

A més, per altra banda, el torero no vol que la seva recentment anunciada retirada es vegi afectada per tota la repercussió que ha generat la seva relació amb l'Ana Soria. Notícia que, precisament, va confirmar durant la seva intervenció a aquesta fira.

Enrique Ponce anuncia una cosa personal durant la seva darrera aparició pública

La Fira de Falles 2024 no ha significat només la reaparició mediàtica de l'Enrique Ponce. A més, durant la seva intervenció en aquest espectacle taurí, el torero va confirmar la seva retirada dels toros.

Tot i que el 2021 va anunciar el final de la seva carrera després de 30 anys dedicat a la tauromàquia, la parella de l'Ana Soria ja ha confirmat la seva participació en un important esdeveniment taurí.

Primer pla d'Enrique Ponce amb la cara molt seriosa mirant a càmera
Enrique Ponce tornarà a torejar el pròxim 17 de maig | GTRES

Divendres que ve, 17 de maig, l'Enrique Ponce es desplaçarà fins a la localitat francesa de Nimes per posar-se per primera vegada des d'aleshores davant d'un toro. I ho farà amb els seus companys de cartell, l'Alejandro Talavante i el David Galván.

El torero reapareixerà aquell dia per enfrontar-se amb els exemplars de la ramaderia del Juan Pedro Domecq. Esdeveniment al qual cal que acudeixi sense la companyia de la seva actual parella, l'Ana Soria.

Però abans que es produeixi la seva reaparició a les arenes, l'Enrique Ponce ja ha anunciat que el seu retorn té els dies comptats. Confessió que va compartir amb els diferents mitjans de comunicació que van acudir a la Fira de Falles 2024.

Fotografia d'Enrique Ponce torejant a Navalcarnero, Madrid, el 29 de maig de 2021
Enrique Ponce anunciarà les dates de la seva temporada de comiat | GTRES

"Encara que no serà una temporada de moltes tardes, podré acomiadar-me de llocs que han tingut transcendència a la meva carrera", va assegurar l'Enrique. A més, va deixar clar que encara que seran "poques corregudes", seran "molt especials" per a ell:

"No podem fer alguna cosa a totes les places on he triomfat: seran poques a França i a Espanya, però totes amb significat". Entre elles, la seva participació en la Fira Reial d'Algesires 2024, esdeveniment en què anunciarà formalment la seva sortida dels toros.

D'aquesta manera, l'adeu de l'Enrique Ponce començarà el 22 de juny que ve a la plaça de toros d'aquesta localitat gaditana. I si la temporada de comiat va segons el previst, es tallarà la cua el 9 d'octubre que ve a València, la seva terra natal.

D'altra banda, i encara que ha assegurat que no podrà torejar a totes les places que han estat especials per a ell, l'Enrique ha fet una important confirmació. "Hi haurà alguna correguda a Mèxic aquest any de comiat", va assegurar després d'assistir a l'última Fira de Falles.

➡️ Gent

Més notícies: