Muntatge d'un primer pla de Paloma Cuevas somrient amb pendents llargs i Letizia somrient amb un vestit blau

GENT

Paloma Cuevas, més feliç que mai, dona explicacions després de la trobada amb Letícia

Paloma Cuevas s'enfronta a les preguntes de la premsa després de la missa funeral de Fernando Gómez Acebo

Paloma Cuevas ha reaparegut públicament per assistir a la missa funeral en memòria de Fernando Gómez Acebo. Acte religiós en què ha coincidit amb la reina Letícia i altres membres de la família reial espanyola.

Com calia esperar, a la sortida del temple en què han retut homenatge a aquest gran amic de la seva família, s'ha generat un gran enrenou al seu voltant. Moment en què, amb un somriure a la cara, la socialité ha intentat esquivar les preguntes incòmodes de la premsa.

Muntatge de Letizia mirant cap amunt i Paloma Coves amb els llavis vermells i una camisa amb el coll aixecat blanca
Paloma Cuevas i la reina Letícia s'han trobat a la missa de Fernando Gómez Acebo | e-noticies.cat, Europa Press

Entre altres coses, els mitjans de comunicació s'han interessat per la seva relació mediàtica amb Luis Miguel. I encara que Paloma Cuevas no n'ha volgut dir res, la veritat és que el seu rostre de felicitat l'ha delatada.

Tot apunta que la seva història d'amor està passant per un dels millors moments, tant és així que ja han començat a sonar campanes de boda al seu voltant. Per això, diversos reporters no han volgut deixar passar l'ocasió per preguntar-ho a la socialité.

Paloma Cuevas somrient amb unes ulleres de sol, la bossa a la mà i un abric negre
Paloma Cuevas es pronuncia públicament després d'acomiadar-se de Fernando Gómez Acebo | Europa Press

Paloma Cuevas ha optat per guardar silenci. Ara bé, deixant al descobert la seva bona educació, la dissenyadora de moda ha assegurat que es troba "molt bé" i ha volgut agrair l'afecte que sempre li mostren.

Paloma Cuevas es pronuncia després de la seva última trobada amb la reina Letícia

A Paloma Cuevas li ha costat sortir de l'Església Catedral de les Forces Armades de Madrid després del retrobament amb Letícia. Aquest mateix dilluns, 8 d'abril, s'ha celebrat en aquest temple la missa funeral en memòria de Fernando Gómez Acebo, que va morir el 2 de març passat.

Durant aquest acte religiós, la socialité ha tingut l'oportunitat de coincidir amb la reina i el seu marit, els quals han acudit per donar l'últim adeu al cosí de Felip VI.

Felip VI somrient en vestit negre i Letizia somrient agafada del braç amb un vestit negre mirant de banda
Els reis han acudit per donar l'últim adeu a Fernando Gómez Acebo | Europa Press

A més dels actuals reis d'Espanya, altres membres de la casa reial també han volgut ser presents en aquest moment tan important per a la família de la víctima. Entre ells, Joan Carles I, la reina Sofia i la seva filla, la infanta Cristina.

Però sens dubte una de les persones que més repercussió ha generat ha estat la mateixa Paloma Cuevas. La socialité ha abandonat el temple amb el seu amic, Luis Alfonso de Borbó. Tot i això, la presència de la premsa li ha impedit tornar tranquil·lament al seu cotxe.

Els reporters dels diferents mitjans de comunicació han volgut saber si finalment la dissenyadora de moda i el cantant Luis Miguel passaran per l'altar. Incògnita que s'ha negat a aclarir.

Tanmateix, Paloma Cuevas no ha tingut cap problema a assegurar que està "molt bé" i a agrair-los tot l'afecte que sempre li mostren. A més, ha volgut dedicar unes paraules a Fernando Gómez Acebo i a la seva família: “Hem estat amics de tota la vida. Els nostres pares, els nostres avis…”.

➡️ Gent

Més notícies: