Muntatge de Paloma Cuevas somrient i una retallada de cara de Luis Miguel amb la ciutat de Los Angeles de fons
GENT

Paloma Cuevas pot sentir-se orgullosa d'això que ha fet Luis Miguel a Los Angeles

Paloma Cuevas està feliç per això que ha aconseguit Luis Miguel a la ciutat nord-americana


Luis Miguel continua fent la volta al món en una gira de concerts que va arrencar a l'agost de l'any passat i que no finalitzarà fins al pròxim mes de novembre. Després de delectar els seus fidels seguidors a diversos països, les actuacions del cantant aquesta setmana a Los Angeles seran de les més recordades. Luis Miguel ho ha tornat a aconseguir: ha triomfat, ha omplert i ha arrasat en els dos dies de concerts a la ciutat americana.

En total 90 minuts de cançons, aplaudiments, crits i energia, molta energia. Un èxit del qual Paloma Cuevas, la dona que ocupa ara mateix el cor de Luis Miguel, se sent molt orgullosa. L'artista, que precisament avui fa 54 anys, celebrarà aquest dia tan especial novament pujat a un escenari.

Paloma Cuevas feliç davant de l'últim que ha aconseguit Luis Miguel

El fet que després de diverses dècades de professió continuï omplint és el millor exemple del poder de convocatòria que té el mexicà. Amb 40 anys de carrera a l'esquena, el Sol de Mèxic es troba en un dels seus millors moments professionals.

Primer pla de Luis Miguel seriós en un dels seus concerts a Madrid

Enrere queden els seus problemes personals i de salut d'anys anteriors, Luis Miguel ha sabut reinventar-se i es manté dalt de tot. El seu talent inqüestionable i la seva entrega a l'escenari en fan una icona de la música llatina. És capaç d'emocionar i commoure milers de persones a cada concert.

Amb ell hi ha Paloma Cuevas, que s'ha tornat inseparable de l'artista a la seva gira mundial. La parella ja no amaga el seu amor i s'han deixat veure junts per ciutats com París, Los Angeles, Nova York. També a Espanya, a Madrid, Bilbao o a Marbella, lloc escollit per tots dos per passar les vacances estivals.

Precisament aquest estiu tindrà per fi lloc el retrobament de Luis Miguel amb el seu públic espanyol sis anys després, el seu darrer concert al nostre país. L'artista torna amb una gira que arrenca curiosament a Còrdova, ciutat natal de Paloma Cuevas.

Captura de la storie d'Instagram de Paloma Cuevas Ponce on promociona el concert de Luis Miguel a Còrdova el 28 de juny de 2024

Un concert que tindrà lloc a la plaça de toros de Los Califas, on va torejar en diverses ocasions Enrique Ponce, ex de Paloma Cuevas. Pocs dies després, el públic de Luis Miguel podrà gaudir de les seves cançons a altres escenaris, molts dels quals ja han penjat el cartell indicant que no queda cap entrada.

Luis Miguel va anunciar el seu retorn als escenaris fa un any

Luis Miguel, amb una llarga trajectòria musical, ha sabut guanyar-se l'afecte i l'admiració d'un públic fidel que el segueix on vagi. El cantant gaudeix a l'escenari, modula la veu, juga amb el micròfon, amb el ritme, amb les lletres.

Ja queda menys per poder sentir-lo a Espanya, una oportunitat que Paloma Cuevas segurament no es perdrà. Feliços i enamorats, la cordovesa s'ha convertit en la seva millor medicina. Luis Miguel ha rejovenit i es mostra sempre amb un somriure.

Muntatge de Luis Miguel en esmòquing somrient i ben pentinat al costat d'una foto de Paloma Cuevas arreglada i amb un somriure d'orella a orella

Precisament va ser el 19 d'abril de l'any passat, data del seu aniversari, quan va anunciar la seva tornada als escenaris. Aleshores era a Madrid i Paloma li va organitzar una festa sorpresa en què va reunir un grup selecte d'amics.

Avui el cantant és lluny d'Espanya. Bufarà les espelmes del seu aniversari amb els seus seguidors de Las Vegas, en el concert número 103 de la seva gira. De segur que, a més, tindrà ocasió de celebrar-ho al costat de la dona que, des de fa dos anys, ha esdevingut la seva companya de vida.

➡️ Gent

Més notícies: