Primer pla d'Enrique Ponce amb la cara molt seriosa mirant a càmera

Enrique Ponce i Paloma Cuevas: la fortuna que s'han repartit després del divorci

Enrique Ponce i la 'socialité' van amassar una gran fortuna durant el seu matrimoni

Enrique Ponce i Paloma Cuevas van aconseguir amassar una gran fortuna durant el seu matrimoni. De fet, després de posar punt final a la seva relació, van haver de repartir tots aquests béns.

El juny de 2020, Semana va anunciar en exclusiva que, després de 24 anys casats i dues filles en comú, aquests dos personatges de la premsa social se separaven. I tot a conseqüència de la suposada relació extramatrimonial del torero amb Ana Soria.

Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, tots dos somrients
Enrique Ponce i Paloma Cuevas es van separar després de 24 anys de matrimoni | España Diario

Tanmateix, després del divorci, la fortuna d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas es va convertir en la protagonista principal de tota aquesta història. I és que, durant aquests anys, tots dos havien aconseguit construir un gran imperi.

Per això, i en conèixer que se separaven després de 28 anys de relació i 24 com a marit i muller, tots els focus es van posar en la repartició dels béns esmentats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Enrique Ponce i la seva exdona posseïen diverses propietats immobiliàries

Tal com va transcendir en aquell moment, Enrique Ponce i la 'socialité' eren propietaris de dues grans finques, però, sens dubte, la més coneguda és Cetrina.

Aquesta immensa propietat està situada a la localitat de Navas de San Juan (Jaén) i consta d'una gran casa d'estil rústic i un extens terrer de 904 hectàrees.

Aquest habitatge va ser obra dels arquitectes Díaz i Sanjuán, però el més cridaner de la construcció és el pòrtic principal. Es tracta d'una rèplica de la porta gran de la Maestranza. A més, sobre aquest protó llueix el segell de la ramaderia d'Enrique Ponce.

Paloma Cuevas i Enrique Ponce passejant amb la seva filla pel carrer, en una foto d'arxiu quan tots dos eren parella
El matrimoni era propietari de dues grans finques | GTRES

El terreny de la finca esmentada està destinat a l'explotació agrícola i ramadera. S'hi crien els bous de lídia de l'actual xicot d'Ana Soria. A més, la propietat compta amb una capella, un celler i un pati andalús.

L'altra gran propietat del matrimoni es troba a la luxosa urbanització de La Finca, situada a Pozuelo de Alarcón (Madrid). Però, en aquesta ocasió, estem davant d'un regal que Victoriano Valencia, extorer i empresari taurí, va fer a la seva filla i a Enrique Ponce.

Es tracta d'un habitatge de 600 metres quadrats i construït sobre un terrer d'aproximadament 3500 metres quadrats.

A més, i per si no n'hi hagués prou, abans del seu divorci, Enrique Ponce i Paloma Cuevas també podrien haver comprat altres propietats fora d'Espanya. Concretament a Mèxic, on el torero ha anat a torejar en alguna ocasió.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas també tenien negocis en comú

A més dels seus negocis individuals, Enrique Ponce i la seva exdona posseïen tres grans empreses en comú. Una és Cetrina SL, societat dedicada a la distribució d'oli d'oliva verge extra.

Tal com va publicar el 2020 El Español, aquesta companyia ha generat grans beneficis a l'exmatrimoni. Tant és així que a l'exercici de 2018, l'empresa, que apareixia a nom de Paloma Cuevas, va tenir uns 335 000 euros d'ingressos.

Les altres dues grans societats d'Enrique Ponce i la 'socialité' són Cpm Building SL i Sucesores de Benito Zoido SL. Les dues societats gestionen els múltiples locals que la parella tenia en propietat. Alguns d'ells són a Úbeda i Villacarillo (Jaén), a Màlaga, a Fuengirola i Torremolinos.

Primer pla de Paloma Cuevas posant seriosa
Paloma Cuevas també va guanyar molts diners al marge del seu ara exmarit | @palomacuevasofficial, Instagram

De l'altra banda, Paloma Cuevas comptava amb altres ingressos extres en aquell moment. Després de convertir-se en imatge per a diverses marques, es va arribar a embutxacar una gran quantitat de diners. Una de les campanyes de publicitat més recordades va ser el seu anunci per a Ferrero Rocher.

A més, des de fa més de deu anys, l'exdona d'Enrique Ponce gestiona Piccolo Mondo. És una botiga de mobiliari infantil, situada al barri de Salamanca de Madrid.

Tot i això, Cuevas no era l'única que tenia negocis fora del matrimoni. Abans del seu divorci i de l'aparició del coronavirus, el torero va decidir explotar la seva faceta com a cantant. Tant és així que fins i tot va anunciar l'arribada del seu primer disc.