Muntatge de Paloma Cuevas i Luis Miguel somrient junts amb cors volant al voltant i de fons una casa de camp
GENT

Paloma Cuevas i Luis Miguel, molt feliços, fan un pas més en la seva història d'amor

Paloma Cuevas i Luis Miguel han decidit una cosa que confirma l'avenç de la seva història d'amor

La Paloma Cuevas i el Luis Miguel van consolidant la seva relació sentimental, un vincle que va començar com una amistat a la infància. La dissenyadora i el cantant durant tot aquest temps han intentat mantenir el que és seu al marge dels mitjans, cosa que no sempre han aconseguit. Ara, quan es compleixen dos anys des que sortís a la llum la seva unió, la parella fa un pas important en la seva història d'amor.

La Paloma Cuevas és propietària d'un espectacular habitatge unifamiliar a La Finca, una de les zones més exclusives de Madrid. Es tracta d'una casa construïda en un terreny que el Victoriano Valencia, pare de la cordovesa, va regalar a la seva filla i al que fos el seu marit, l'Enrique Ponce. Un lloc on la parella tenia intenció de compartir la seva felicitat durant molts anys.

Paloma Cuevas està reformant casa seva a La Finca amb una intenció molt concreta

Si bé fa uns mesos la intenció de la Paloma Cuevas era posar a la venda el citat immoble, finalment sembla que s'ha decantat per tot al contrari. La dissenyadora ha rectificat i ha decidit fer una reforma integral. La seva intenció és fer d'aquesta casa una llar més càlida, personalitzar-la i gaudir-ne el temps que passi a la capital.

Durant el temps que va durar el matrimoni amb Ponce, la parella i les seves filles vivien entre Jaén, a la finca La Cetrina, i Madrid, en un cèntric i lluminós pis. La parella va estar anys preparant la que seria la seva llar als afores de la capital, però mai va arribar a mudar-se.

Muntatge de fotos de pla curt de Luis Miguel i Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient i tenen de fons la imatge d'una mansió

Ara la Paloma, una vegada descartada la idea de la venda, ha pres la decisió de contractar un equip de professionals que plasmaran la idea de la dissenyadora. És possible que la intenció de la Paloma sigui adequar aquesta casa al seu gust i instal·lar-s'hi amb el Luis Miguel quan estiguin junts a Madrid.

La cordovesa, que va trencar amb Ponce el 2020, acompanya l'artista en la seva gira per diferents països. Tot i això, la parella anhela una llar on donar estabilitat a la seva relació. Aquest lloc podria ser la casa ubicada a Los Lagos, la zona més exclusiva de La Finca, que compta amb la seguretat i la privadesa que tots dos reclamen.

Paloma Cuevas i Luis Miguel han trobat el lloc on volen viure el seu amor

La casa, que està en plena reforma, està construïda en un terreny de 3.600 metres quadrats. En total 645 metres d'habitatge que consta de cinc habitacions, diverses cambres de bany, així com diferents estades d'ús comú. A l'exterior disposa d'una piscina privada i un ampli jardí amb pèrgola.

Molt a prop d'allà, el Luis Miguel va llogar ara fa un any una vila. Un immoble valorat en 12 milions d'euros dotat de tots els luxes i comoditats que cobreixen les necessitats pròpies d'una estrella internacional. Precisament a La Finca hi viuen també alguns amics de la parella com la Margarita Vargas i el Luis Alfonso de Borbón.

Captura de la casa de La Finca de Paloma coves on es veu un dels balcons amb arbres a sota

El Luis Miguel i la Paloma ja no amaguen el seu amor i s'han deixat veure diverses vegades sols o en companyia del seu cercle més íntim d'amics. N'és una prova les escapades a Bilbao, les vacances a Marbella amb les filles de la dissenyadora, o viatges a Nova York o Praga. La parella podria començar una nova etapa en què l'escenari seria aquest habitatge que ara mateix es troba en fase de reforma.

➡️ Gent

Més notícies: